Tarifes Metrovalencia 2024: Zones tarifàries i els seus preus

Si vols moure't per València en Metrovalencia este article és per a tu. T'ensenyem les tarifes de Metrovalencia i les zones tarifàries en el seu mapa

Adrià Aguado
Adrià Aguado
March 22, 2024

Tarifes Metrovalencia 2024

En primer lloc, recorda que les tarifes de Metrovalencia oscil·len en funció de les 4 zones des d'o fins a les quals et desplaces, a no que sigues dels afortunats menors de 31 anys que poden viatjar gratis per tota València.

Si tens menys de 31 anys i encara no has aprofitat esta mesura, t'expliquem com en este article.

Al final d'este article et deixem el mapa de metrovalencia amb les zones tarifàries, però ara, les tarifes de Metrovalencia de 2024:

  • SENZILL: El bitllet senzill és el més car en relació al nombre de viatges, per la qual cosa no el recomanem llevat que vages a fer un viatge puntual.
ZonesPreu
A, B1,50 €
B+3,50 €
AB2,80 €
AB+4,80 €
  • SUMA 10: Esta és la millor targeta per a moure't per València amb la qual podràs viatjar en qualsevol mitjà de transport. T'expliquem tots els seus avantatges en este article. Recorda que has de sumar 1€ al preu en cas que compres una targeta nova.
PreuPreu
A, B, C o D4,00 €
AB, BC o CD6,00 €
ABC o BCD10,00 €
ABCD16,00 €
  • TUIN: Targeta amb saldo recarregable l'import mínim del qual a abonar per a una càrrega o recàrrega és de 5 €. Si eres menor de 31 anys pots tindre un descompte del 15%.
ZonesCost per viatge
A, B0,80 €
B+1,60 €
AB1,20 €
AB+2,00 €

Mapa de Metrovalencia per zones tarifàries

Finalment et deixem el mapa de Metrovalencia a amb totes les línies, estacions i estacions perquè sàpies quin bitllet has de comprar. Per exemple, si vols anar fins a l'Aeroport hauràs de comprar títols de zona ABCD.

Metrovalencia/plano

Consells per a Estalviar en el teu Viatge

A més de triar la tarifa adequada, hi ha algunes estratègies que pots seguir per a maximitzar els teus estalvis en usar Metrovalencia:

  • Consulta els horaris en Miivo per a no perdre cap metre.
  • Considera comprar la targeta SUMA 10 si planeges realitzar múltiples viatges durant la teua estada a València.
  • Aprofita els descomptes disponibles per a estudiants, persones majors i altres grups elegibles.
  • Evita viatjar durant les hores pique per a evitar aglomeracions, sobretot en zones cèntriques de la ciutat.