Termes i condicions

Last updated: January 2, 2024

ACORD DE TERMES

Aquests Termes d'ús constitueixen un acord legalment vinculant realitzat entre vostè, ja sigui personalment o en nom d'una entitat ("vostè") i Miivo Mobility S.L ("Companyia", "nosaltres" o "nostre"), amb CIF B67915280 i domicili a efectes de notificació en C/Santa Rosa 1B, Picassent, València, Espanya, pel que fa a l'accés i ús del lloc web https://miivomobility.com, així com qualsevol altra forma de mitjans, canal de mitjans, lloc web mòbil o aplicació mòbil relacionada, vinculada o connectada d'una altra manera (col·lectivament, el "Lloc"). Vostè accepta que en accedir al Lloc, ha llegit, entès i accepta estar subjecte a tots aquests Termes d'ús. SI NO ESTÀ D'ACORD AMB TOTS AQUESTS TERMES D'ÚS, LLAVORS SE LI PROHIBEIX EXPRESSAMENT UTILITZAR EL LLOC I HA DE DEIXAR D'UTILITZAR-LO IMMEDIATAMENT.

Els termes i condicions complementaris o els documents que es poden publicar al Lloc de tant en tant s'incorporen expressament aquí com a referència. Ens reservem el dret, al nostre criteri exclusiu, de realitzar canvis o modificacions a aquests Termes d'ús en qualsevol moment i per qualsevol motiu. És responsabilitat seva revisar periòdicament aquests Termes d'ús per mantenir-se informat de les actualitzacions. Vostè estarà subjecte a, i es considerarà que ha estat informat i acceptat, els canvis en els Termes d'ús revisats pel seu ús continuat del Lloc després de la data de publicació d'aquests Termes d'ús revisats.

La informació proveïda al Lloc no està destinada a ser distribuïda o utilitzada per cap persona o entitat en cap jurisdicció o país on aquesta distribució o ús seria contrari a la llei o regulació o que ens sotmetria a qualsevol requisit de registre dins dita jurisdicció o país. . En conseqüència, aquelles persones que exigeixen accedir al Lloc des d'altres llocs ho fan per iniciativa pròpia i són els únics responsables de complir les lleis locals, en la mesura que les lleis locals siguin aplicables.

El Lloc no està dissenyat per complir amb les regulacions específiques de la indústria (Llei de Portabilitat i Responsabilitat d'Assegurances Mèdiques (HIPAA), Llei Federal d'Administració de Seguretat de la Informació (FISMA), etc.), per tant, si les seves interaccions estiguessin subjectes a aquestes lleis, no pot fer servir aquest Lloc. No podeu utilitzar el Lloc d'una manera que viole la Llei Gramm-Leach-Bliley (GLBA).

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Llevat que s'indiqui el contrari, el Lloc és propietat de la nostra propietat i tot el codi font, les bases de dades, la funcionalitat, el programari, els dissenys de llocs web, l'àudio, el vídeo, el text, les fotografies i els gràfics del Lloc (col·lectivament, el "Contingut") i les marques registrades, el servei les marques i els logotips que conté (les "Marques") són de la nostra propietat o estan controlats per nosaltres o estan autoritzats per nosaltres, i estan protegits per les lleis de drets d'autor i marques registrades i diversos altres drets de propietat intel·lectual i lleis de competència deslleial d'Espanya, les lleis internacionals de drets dautor, i convencions internacionals. El Contingut i les Marques es proporcionen al Lloc "TAL QUAL" només per a la seva informació i ús personal. Llevat que s'indiqui expressament en aquests Termes d'ús, cap part del Lloc i cap Contingut o Marques no es poden copiar, reproduir, afegir, tornar a publicar, carregar, publicar, exhibir públicament, codificar, traduir, transmetre, distribuir, vendre, llicenciar o explotats altrament per a qualsevol propòsit comercial, sense el nostre permís previ per escrit.

Sempre que sigui elegible per utilitzar el Lloc, se us atorga una llicència limitada per accedir i utilitzar el Lloc i per descarregar o imprimir una còpia de qualsevol part del Contingut al qual hagi obtingut accés únicament per al seu ús personal i no comercial. utilitzar. Ens reservem tots els drets no atorgats expressament a vostè i per al Lloc, el Contingut i les Marques.

REPRESENTACIONS D'USUARIS

En utilitzar el Lloc, declara i garanteix que: (1) tota la informació de registre que envieu serà veritable, precisa, actual i completa; (2) ha de mantenir la precisió d'aquesta informació i actualitzar immediatament aquesta informació de registre segons sigui necessari; (3) té la capacitat legal i accepta complir aquests Termes d'ús; (4) no és menor d'edat a la jurisdicció on resideix; (5) no accedirà al Lloc a través de mitjans automatitzats o no humans, ja sigui a través d'un bot, script o altra manera; (6) no utilitzarà el Lloc per a cap propòsit il·legal o no autoritzat; i (7) el seu ús del Lloc no violarà cap llei o regulació aplicable.

Si proporcioneu informació falsa, inexacta, desactualitzada o incompleta, tenim el dret de suspendre o cancel·lar el vostre compte i rebutjar qualsevol ús actual o futur del Lloc (o qualsevol part del mateix).

REGISTRE D'USUARI

És possible que us hàgiu de registrar al Lloc. Vostè accepta mantenir la confidencialitat de la contrasenya i serà responsable de tot ús del seu compte i contrasenya. Ens reservem el dret d'eliminar, reclamar o canviar un nom d'usuari que seleccioneu si determinem, al nostre criteri exclusiu, que aquest nom d'usuari és inapropiat, obscè o d'una altra manera objectable.

ACTIVITATS PROHIBIDES

No podeu accedir ni utilitzar el Lloc per a cap altre propòsit que no sigui el que posem a disposició del Lloc. El Lloc no es pot utilitzar en relació amb cap esforç comercial, excepte aquells que estiguin recolzats o aprovats específicament per nosaltres.

Com a usuari del Lloc, vostè accepta no:

 1. Recuperar sistemàticament dades o un altre contingut del Lloc per crear o compilar, directament o indirectament, una col·lecció, compilació, base de dades o directori sense el nostre permís per escrit.
 2. Fer qualsevol ús no autoritzat del Lloc, inclosa la recopilació de noms d'usuari i/o adreces de correu electrònic dels usuaris per mitjans electrònics o d'un altre tipus per enviar correus electrònics no sol·licitats o crear comptes d'usuari per mitjans automatitzats o sota pretextos falsos.
 3. Utilitzar un agent de compres o un agent de compres per fer compres al Lloc.
 4. Utilitzar el Lloc per publicitar o oferir la venda de béns i serveis.
 5. Eludir, deshabilitar o interferir altrament amb les funcions relacionades amb la seguretat del Lloc, incloses les funcions que impedeixen o restringeixen l'ús o la còpia de qualsevol Contingut o imposen limitacions en l'ús del Lloc i/o el Contingut que conté .
 6. Participar en marcs o enllaços no autoritzats al Lloc.
 7. Enganyar-nos, defraudar-nos o enganyar-nos a nosaltres i altres usuaris, especialment en qualsevol intent d'obtenir informació confidencial del compte, com ara les contrasenyes dels usuaris.
 8. Fer un ús indegut dels nostres serveis de suport o enviar informes falsos dabús o mala conducta.
 9. Participar en qualsevol ús automatitzat del sistema, com ara l'ús de seqüències d'ordres per enviar comentaris o missatges, o l'ús de qualsevol extracció de dades, robots o eines similars de recopilació i extracció de dades.
 10. Interferir, interrompre o crear una càrrega indeguda al Lloc o les xarxes o serveis connectats al Lloc.
 11. Intentar fer-se passar per un altre usuari o persona o fer servir el nom d'usuari d'un altre usuari.
 12. Vendre o transferir el perfil.
 13. Usar qualsevol informació obtinguda del Lloc per assetjar, abusar o danyar una altra persona.
 14. Usar el Lloc com a part de qualsevol esforç per competir amb nosaltres o fer servir el Lloc i/o el Contingut per a qualsevol esforç de generació d'ingressos o empresa comercial.
 15. Desxifrar, descompilar, desassemblar o aplicar enginyeria inversa a qualsevol programari que comprenga o que d'alguna manera formi part del Lloc.
 16. Intentar eludir qualsevol mesura del Lloc dissenyada per prevenir o restringir l'accés al Lloc, o qualsevol part del Lloc.
 17. Assetjar, molestar, intimidar o amenaçar qualsevol dels nostres empleats o agents involucrats en proporcionar qualsevol part del Lloc.
 18. Eliminar l'avís de drets d'autor o altres drets de propietat de qualsevol contingut.
 19. Copiar o adaptar el programari del Lloc, inclosos, entre d'altres, Flash, PHP, HTML, JavaScript o un altre codi.
 20. Carregar o transmetre (o intentar carregar o transmetre) virus, cavalls de Troia o altre material, inclòs l'ús excessiu de lletres majúscules i spam (publicació contínua de text repetitiu), que interfereix amb l'ús i el gaudi ininterromput de qualsevol de les parts. Lloc o modifica, perjudica, interromp, altera o interfereix amb l'ús, les característiques, les funcions, l'operació o el manteniment del Lloc.
 21. Carregar o transmetre (o intentar carregar o transmetre) qualsevol material que actue com a mecanisme de transmissió o recopilació d'informació passiva o activa, inclosos, entre d'altres, formats d'intercanvi de gràfics clars ("gif"), 1 × 1 píxels , web bugs , cookies o altres dispositius similars (de vegades anomenats "spyware" o "mecanismes de recopilació passiva" o "pcms").
 22. Llevat que pugui ser el resultat de l'ús d'un motor de cerca estàndard o un navegador d'Internet, utilitzeu, inicieu, desenvolupeu o distribuïu qualsevol sistema automatitzat, inclosos, entre d'altres, qualsevol aranya, robot, eina de trampa, raspador o lector fora de línia que accedeix al Lloc o utilitzar o executar qualsevol script o un altre programari no autoritzat.
 23. Menysprear, entelar o danyar d'una altra manera, al nostre parer, a nosaltres i/o al Lloc.
 24. Utilitzar el Lloc de manera incompatible amb les lleis o els reglaments aplicables.

CONTRIBUCIONS GENERADES PER USUARIS

El Lloc no ofereix als usuaris enviar o publicar contingut. Podem brindar-vos l'oportunitat de crear, enviar, publicar, exhibir, transmetre, realitzar, publicar, distribuir o transmetre contingut i materials per a nosaltres o al Lloc, inclosos, entre d'altres, text, escrits, vídeo, àudio, fotografies , gràfics, comentaris, suggeriments o informació personal o altre material (col·lectivament, "Contribucions"). Les contribucions poden ser visibles per a altres usuaris del Lloc i mitjançant llocs web de tercers. Com a tal, qualsevol Contribució que transmeta pot tractar-se d'acord amb la Política de privadesa del lloc. Quan creeu o poseu a disposició qualsevol Contribucions, vosté declara i garanteix que:

 1. La creació, la distribució, la transmissió, l'exhibició pública o l'execució, i l'accés, la descàrrega o la còpia de les seves contribucions no infringeixen ni infringeixen els drets de propietat, inclosos, entre d'altres, els drets d'autor, les patents, les marques registrades, secrets comercials, o drets morals de qualsevol tercer.
 2. Vostè és el creador i propietari de o té les llicències, els drets, els consentiments, els alliberaments i els permisos necessaris per usar i autoritzar-nos a nosaltres, al Lloc i altres usuaris del Lloc a utilitzar les seves Contribucions de qualsevol manera contemplada pel Lloc. i aquests Termes d'ús.
 3. Té el consentiment, alliberament i/o permís per escrit de totes i cadascuna de les persones individuals identificables a les seves contribucions per utilitzar el nom o la imatge de totes i cadascuna d'aquestes persones individuals identificables per permetre'n la inclusió i l'ús de les seues Contribucions de qualsevol manera contemplada. pel Lloc i aquests Termes d'ús.
 4. Les seves contribucions no són falses, inexactes o enganyoses.
 5. Les seves contribucions no són publicitat no sol·licitada o no autoritzada, materials promocionals, esquemes piramidals, cartes en cadena, spam, correus massius o altres formes de sol·licitació.
 6. Les seves contribucions no són obscenes, lascives, lascives, brutes, violentes, assetjadores, difamatòries, difamatòries o altrament objectables (segons ho determinem nosaltres).
 7. Les seves contribucions no ridiculitzen, burlen, menyspreen, intimiden ni abusen de ningú.
 8. Les seves contribucions no advoquen per l'enderrocament violent de cap govern ni inciten, encoratgen o amenacen de causar dany físic a un altre.
 9. Les seves contribucions no violen cap llei, regulació o regla aplicable.
 10. Les seves contribucions no violen els drets de privadesa o publicitat de cap tercer.
 11. Les seves contribucions no contenen cap material que sol·licite informació personal de qualsevol persona menor de 18 anys o explote persones menors de 18 anys de manera sexual o violenta.
 12. Les seves contribucions no violen cap llei aplicable pel que fa a la pornografia infantil, ni tenen la intenció de protegir la salut o el benestar dels menors.
 13. Les seues contribucions no inclouen cap comentari ofensiu relacionat amb la raça, l'origen nacional, el gènere, la preferència sexual o la discapacitat física.
 14. Les seves contribucions no violen altrament, ni es vinculen a material que viola, cap disposició d'aquests termes d'ús, o qualsevol llei o regulació aplicable.

Qualsevol ús del Lloc en violació de l'anterior viola aquests Termes d'ús i pot resultar, entre altres coses, en la terminació o la suspensió dels seus drets d'ús del Lloc.

LLICÈNCIA DE CONTRIBUCIÓ

Vostè i el Lloc accepten que podem accedir, emmagatzemar, processar i fer servir qualsevol informació i dades personals que proporcione seguint els termes de la Política de privadesa i les seves eleccions (inclosa la configuració).

En enviar suggeriments o altres comentaris sobre el Lloc, vostè accepta que podem fer servir i compartir aquests comentaris per a qualsevol propòsit sense compensació per a vostè.

No afirmem cap propietat sobre les seves contribucions. Vostè conserva la propietat total de totes les seves contribucions i qualsevol dret de propietat intel·lectual o altres drets de propietat associats amb les seves contribucions. No som responsables de cap declaració o representació a les seves Contribucions proporcionades per vostè a qualsevol àrea del Lloc. Vostè és l'únic responsable de les seves contribucions al lloc i accepta expressament eximir-nos de tota responsabilitat i abstenir-se de qualsevol acció legal contra nosaltres respecte a les seves contribucions.

MITJANS DE COMUNICACIÓ SOCIAL

Com a part de la funcionalitat del lloc, podeu vincular el vostre compte amb comptes en línia que tingueu amb proveïdors de serveis de tercers (cadascú d'aquests comptes, un "Compte de tercers") al: (1) proporcionar el vostre compte de tercers informació de inici de sessió a través del Lloc; o (2) permetent accedir al vostre compte de tercers, segons ho permetin els termes i condicions aplicables que regeixen l'ús de cada compte de tercers. Vostè declara i garanteix que teniu dret a revelar-nos la informació d'inici de sessió del vostre Compte de tercers i/o concedir-nos accés al vostre Compte de tercers, sense incompliment per part vostra de cap dels termes i condicions que regeixen el vostre ús del corresponent compte de tercers, i sense obligar-nos a pagar cap tarifa ni sotmetre'ns a cap limitació d'ús imposada pel proveïdor de serveis de tercers del Compte de tercers. En atorgar-nos accés a qualsevol Compte de tercers, vostè comprèn que (1) podem accedir, posar a disposició i emmagatzemar (si escau) qualsevol contingut que hagi proporcionat i emmagatzemat al seu Compte de tercers (la "Xarxa social Contingut”) perquè estigui disponible ai a través del Lloc a través del vostre compte, incloses, entre d'altres, llistes d'amics i (2) podem enviar i rebre del vostre Compte de tercers informació addicional en la mesura que se us notifique quan es vincula el vostre compte amb la Compte de tercers Depenent dels comptes de tercers que esculla i subjecte a la configuració de privadesa que heu establert en aquests comptes de tercers, la informació d'identificació personal que publiqueu als vostres comptes de tercers pot estar disponible ai a través del vostre compte al Lloc. Tingueu en compte que si un Compte de tercers o un servei associat deixa d'estar disponible o si el proveïdor de serveis de tercers cancel·la el nostre accés a aquest Compte de tercers, és possible que el Contingut de la xarxa social ja no estigui disponible al Lloc i mitjançant aquest. Teniu la possibilitat de desactivar la connexió entre el vostre compte al Lloc i els Comptes de tercers en qualsevol moment. TINGUI EN COMPTE QUE LA SEVA RELACIÓ AMB ELS PROVEÏDORS DE SERVEIS DE TERCERS ASSOCIATS AMB ELS SEUS COMPTES DE TERCERS ES REGEIX ÚNICAMENT PEL SEU ACORD(S) AMB DITS PROVEÏDORS DE SERVEIS DE TERCERS. No fem cap esforç per revisar cap contingut de xarxa social per a cap propòsit, inclosos, entre d'altres, la precisió, la legalitat o la no infracció, i no som responsables de cap contingut de xarxa social. Vostè reconeix i accepta que podem accedir a la vostra llibreta d'adreces de correu electrònic associada amb un compte de tercers ia la vostra llista de contactes emmagatzemada al dispositiu mòbil o tauleta per tal d'identificar i informar-vos sobre aquells contactes que també s'han registrat per utilitzar el Lloc. . Podeu desactivar la connexió entre el Lloc i el Compte de tercers comunicant-vos amb nosaltres utilitzant la informació de contacte a continuació oa través de la configuració del vostre compte (si escau). Intentarem eliminar qualsevol informació emmagatzemada als nostres servidors que s'hagi obtingut a través del Compte de tercers, excepte el nom d'usuari i la imatge de perfil que s'associen amb el vostre compte.

PRESENTACIONS

Vostè reconeix i accepta que qualsevol pregunta, comentari, suggeriment, idea, retroalimentació o altra informació relacionada amb el Lloc ("Enviaments") que ens proporcione no són confidencials i es convertiran en la nostra propietat exclusiva. Serem propietaris dels drets exclusius, inclosos tots els drets de propietat intel·lectual, i tindrem dret a l'ús i la difusió sense restriccions d'aquests Enviaments per a qualsevol finalitat lícita, comercial o d'una altra mena, sense reconeixement ni compensació per a vostè. Per la present, renuncia a tots els drets morals sobre aquests Enviaments, i per la present garanteix que aquests Enviaments són originals seus o que té dret a enviar aquests Enviaments. Vostè accepta que no hi haurà recurs contra nosaltres per qualsevol infracció o apropiació indeguda suposada o real de qualsevol dret de propietat als seus Enviaments.

LLOCS WEB I CONTINGUT DE TERCERS

El Lloc pot contenir (o se li pot enviar a través del Lloc) enllaços a altres llocs web ("Llocs web de tercers"), així com articles, fotografies, text, gràfics, imatges, dissenys, música, so, vídeo, informació , aplicacions , programari i altre contingut o elements que pertanyen a tercers o s'hi originin ("Contingut de tercers"). Aquests llocs web de tercers i el contingut de tercers no són investigats, monitoritzats o verificats per la nostra precisió, idoneïtat o integritat, i no som responsables dels llocs web de tercers als quals s'accedeix a través del lloc o qualsevol contingut de tercers publicat . en, disponible a través de, o instal·lat des del Lloc, inclòs el contingut, la precisió, l'ofensiu, les opinions, la confiança, les pràctiques de privadesa o altres polítiques d'o contingudes als Llocs web de tercers o el Contingut de tercers . La inclusió, l'enllaç o el permís per a l'ús o la instal·lació de llocs web de tercers o qualsevol contingut de tercers no implica la seva aprovació o suport per part nostra. Si decidiu abandonar el Lloc i accedir als Llocs web de tercers o utilitzar o instal·lar qualsevol Contingut de tercers, ho feu sota el vostre propi risc i heu de tenir en compte que aquests Termes d'ús ja no regeixen. Heu de revisar els termes i polítiques aplicables, incloses les pràctiques de privadesa i recopilació de dades, de qualsevol lloc web al que navegueu des del Lloc o en relació amb qualsevol aplicació que utilitze o instal·li des del Lloc. Totes les compres que realitzeu a través de llocs web de tercers es realitzaran a través d'altres llocs web i d'altres empreses, i no assumim cap responsabilitat en relació amb aquestes compres, que són exclusivament entre vosaltres i el tercer corresponent. Vostè accepta i reconeix que no recolzem els productes o serveis oferts als llocs web de tercers i ens eximirà de qualsevol dany causat per la compra d'aquests productes o serveis. A més, ens eximirà de qualsevol pèrdua patida per vostè o dany causat a vostè en o que resulte d'alguna manera de qualsevol contingut de tercers o qualsevol contacte amb llocs web de tercers.

MANEIG DE LLOC

Ens reservem el dret, però no l'obligació, de: (1) monitoritzar el lloc a la recerca de violacions d'aquests termes d'ús; (2) emprendre les accions legals corresponents contra qualsevol persona que, al nostre exclusiu criteri, infringeixla llei o aquests Termes d'ús, cosa que inclou, entre d'altres, denunciar aquest usuari davant les autoritats encarregades de fer complir la llei; (3) al nostre exclusiu criteri i sense limitació, rebutjar, restringir l'accés, limitar la disponibilitat o deshabilitar (en la mesura que sigui tecnològicament possible) qualsevol de les seves contribucions o qualsevol part d'aquestes; (4) al nostre exclusiu criteri i sense limitació, avís o responsabilitat, per eliminar del Lloc o deshabilitar tots els fitxers i contingut que siguin de mida excessiva o que d'alguna manera siguin una càrrega per als nostres sistemes; i (5) administrar el Lloc d'una manera dissenyada per protegir els nostres drets i propietat i per facilitar el funcionament adequat del Lloc.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens preocupem per la privadesa i la seguretat de les dades. Reviseu la nostra Política de privadesa: https://miivomobility.com/privacy. En utilitzar el Lloc, vostè accepta estar subjecte a la nostra Política de privadesa, que s'incorpora a aquests Termes d'ús. Tingueu en compte que el lloc està allotjat a Madrid, Espanya. Si accedeix al Lloc des de qualsevol altra regió del món amb lleis o altres requisits que regeixen la recopilació, ús o divulgació de dades personals que difereixen de les lleis aplicables a Espanya, després, a través del seu ús continuat del Lloc, està transferint les seves dades a Madrid, Espanya, i accepta que les seves dades siguin transferides i processades a Madrid, Espanya.

DURADA I TERMINACIÓ

Aquests Termes d'ús romandran en ple vigor i efecte mentre utilitze el Lloc. SENSE LIMITAR CAP ALTRA DISPOSICIÓ D'AQUESTS TERMES D'ÚS, ENS RESERVEM EL DRET DE, A LA NOSTRA ÚNICA DISCRECIÓ I SENSE AVÍS NI RESPONSABILITAT, NEGAR L'ACCÉS I L'ÚS DEL LLOC (INCLOU EL BLOQUEIG DE CERT MOTIU O PER CAP MOTIU, INCLOUENT SENSE LIMITACIÓ L'INCOMPLIMENT DE QUALSEVOL DECLARACIÓ, GARANTIA O CONVENI CONTINGUT EN AQUESTS TERMES D'ÚS O DE QUALSEVOL LLEI O REGULACIÓ APLICABLE. PODEM ACABAR EL SEU ÚS O PARTICIPACIÓ EN EL LLOC O ELIMINAR EL SEU COMPTE I QUALSEVOL CONTINGUT O INFORMACIÓ QUE PUBLIQUI EN QUALSEVOL MOMENT, SENSE AVÍS, A LA NOSTRA ÚNICA DISCRECIÓ.

Si cancel·lem o suspenem el vostre compte per qualsevol motiu, teniu prohibit registrar-vos i crear un nou compte amb el vostre nom, un nom fals o prestat, o el nom d'un tercer, fins i tot si podeu estar actuant en nom del tercer. festa. A més de rescindir o suspendre el vostre compte, ens reservem el dret d'emprendre les accions legals corresponents, incloses, entre d'altres, les accions de reparació civil, penal i cautelar.

MODIFICACIONS I INTERRUPCIONS

Ens reservem el dret de canviar, modificar o eliminar el contingut del Lloc en qualsevol moment o per qualsevol motiu al nostre exclusiu criteri i sense avís previ. No obstant això, no tenim la obligació d'actualitzar cap informació al nostre Lloc. També ens reservem el dret de modificar o descontinuar tot o part del Lloc sense previ avís en qualsevol moment. No serem responsables davant vostre o qualsevol tercer per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció del Lloc.

No podem garantir que el Lloc estarà disponible en tot moment. És possible que experimentem problemes de maquinari, programari o altres, o que necessitem realitzar tasques de manteniment relacionades amb el Lloc, cosa que provocarà interrupcions, retards o errors. Ens reservem el dret de canviar, revisar, actualitzar, suspendre, descontinuar o modificar el Lloc en qualsevol moment o per qualsevol motiu sense avís previ. Vostè accepta que no tenim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua, dany o inconvenient causat per la seva incapacitat per accedir o utilitzar el Lloc durant qualsevol temps d'inactivitat o interrupció del Lloc. Res en aquests Termes d'ús s'interpretarà com una obligació per mantenir i donar suport al Lloc o per proporcionar correccions, actualitzacions o llançaments en relació amb aquest.

LLEI QUE REGEIX

Aquestes condicions es regeixen i s'interpreten de conformitat amb les lleis d'Espanya, i queda expressament exclòs l'ús de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Contractes de Compravenda Internacional de Mercaderies. Si la teva residència habitual es troba a la UE, i ets un consumidor, gaudeixes addicionalment de la protecció que et proporcionen les disposicions obligatòries de la llei del teu país de residència. Tant Miivo com vostè acorden sotmetre's a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals d'Espanya, cosa que significa que pot presentar una reclamació per defensar-se dels seus drets de protecció del consumidor en relació amb aquestes Condicions d'ús a Espanya, o al país de la UE on residiscai.

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

La Comissió Europea proporciona una plataforma de resolució de disputes en línia, a la qual podeu accedir aquí: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Si voleu cridar la nostra atenció sobre aquest tema, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

CORRECCIONS

Pot haver-hi informació al Lloc que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions, incloses descripcions, preus, disponibilitat i altra informació diversa. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error, inexactitud o omissió i de canviar o actualitzar la informació al Lloc en qualsevol moment, sense avís previ.

DESCÀRREC DE RESPONSABILITAT

EL LLOC ES PROPORCIONA TAL QUAL I SEGONS DISPONIBILITAT. VOSTÈ ACCEPTEU QUE EL SEU ÚS DEL LLOC I ELS NOSTRES SERVEIS SERÀ SOTA EL SEU PROPI RISC. EN LA MESURA MÀXIMA PERMESA PER LA LLEI, RENUNCIEM TOTES LES GARANTIES, EXPRESSES O IMPLÍCITES, EN RELACIÓ AMB EL LLOC I EL SEU ÚS DEL MATEIX, INCLOUENT, SENSE LIMITACIÓ, LES GARANTIES IMPLÍCITES DE COMERCIA. NO OFERIM CAP GARANTIA NI DECLARACIÓ SOBRE L'EXACTITUD O LA INTEGRITAT DEL CONTINGUT DEL LLOC O EL CONTINGUT DE QUALSEVOL LLOC WEB VINCULAT AL LLOC I NO ASSUMIM CAP RESPONSABILITAT PER QUALSEVOL (1) ERROR, ERROR, ERROR LESIONS PERSONALS O DANYS A LA PROPIETAT, DE QUALSEVOL NATURA, RESULTANTS DEL SEU ACCÉS I ÚS DEL LLOC, (3) QUALSEVOL ACCÉS NO AUTORITZAT O ÚS DELS NOSTRES SERVIDORS ASSEGURANCES I/O QUALSEVOL INFORMACIÓ PERSONAL I/O INFORMACIÓ (4) QUALSEVOL INTERRUPCIÓ O CESSI DE LA TRANSMISSIÓ CAP O DES DEL LLOC, (5) QUALSEVOL ERROR, VIRUS, TROYANO O SIMILARS QUE QUALSEVOL TERCER POT TRANSMETRE CAP O A TRAVÉS DEL LLOC I (0) CONTINGUT I MATERIALS O PER QUALSEVOL PÈRDUA O DANY DE QUALSEVOL TIPUS INCORREGUT COM RESULTAT DE L'ÚS DE QUALSEVOL CONTINGUT PUBLICAT, TRANSMESO O LLOC A DISPOSICIÓ D'UN ALTRE MODE A TRAVÉS DEL LLOC. NO GARANTIM, SUPORTEM NI ASSUMIM RESPONSABILITAT PER QUALSEVOL PRODUCTE O SERVEI ANUNCIAT O OFERIT PER UN TERCER A TRAVÉS DEL LLOC, QUALSEVOL LLOC WEB AMB HIPERVINCULS, O QUALSEVOL LLOC WEB O APLICACIÓ MÒBIL O DE QUALSEVOL MANERA SER RESPONSABLE DEL MONITOREU DE QUALSEVOL TRANSACCIÓ ENTRE VOSTÈ I QUALSEVOL TERCER PROVEÏDOR DE PRODUCTES O SERVEIS. COM AMB LA COMPRA D'UN PRODUCTE O SERVEI A TRAVÉS DE QUALSEVOL MITJÀ O EN QUALSEVOL ENTORN, VOSTÈ HA DE UTILITZAR EL SEU MILLOR JUDICI I EXERCIR PRECAUCIÓ QUAN APROPIE.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

EN CAP CAS NOSALTRES O ELS NOSTRES DIRECTORS, EMPLEATS O AGENTS SEREM RESPONSABLES DAVANT VOSTÈ O QUALSEVOL TERCER PER QUALSEVOL DANY DIRECTE, INDIRECTE, CONSEQÜENT, EXEMPLAR, INCIDENTAL, ESPECIAL O PUNITIU, INCIDENT, ESPECIAL O PUNITIU, QUE SORGEIXIN DE L'ÚS DEL LLOC, FINS I TOT SI ENS HAGIN ADVERTIT DE LA POSSIBILITAT DE DITES DANYS. SENSE PERJUDICI DE QUALSEVOL DISPOSICIÓ EN CONTRARI CONTINGUDA EN EL PRESENT DOCUMENT, LA NOSTRA RESPONSABILITAT CAP VOSTÈ PER QUALSEVOL CAUSA I INDEPENDENTMENT DE LA FORMA DE L'ACCIÓ, EN TOT MOMENT ES LIMITARÀ A LA QUANTITAT 6) MESOS PERÍODE PREVI A QUALSEVOL CAUSA D'ACCIÓ DERIVADA. CERTES LLEIS ESTATALS DELS EUA I INTERNACIONALS NO PERMETEN LIMITACIONS DE GARANTIES IMPLÍCITES O L'EXCLUSIÓ O LIMITACIÓ DE CERTS DANYS. SI AQUESTES LLEIS S'APLIQUEN A VOSTÈ, ALGUNES O TOTES LES RENÚNCIES O LIMITACIONS ANTERIORS PODEN NO APLICAR A VOSTÈ, I VOSTÈ POT TENIR DRETS ADDICIONALS.

INDEMNITZACIÓ

Vostè accepta defensar-nos, indemnitzar-nos i eximir-nos de responsabilitat, incloses les nostres subsidiàries, afiliades i tots els nostres respectius funcionaris, agents, socis i empleats, de i contra qualsevol pèrdua, dany, responsabilitat, reclam o demanda, inclosos els advocats raonables. tarifes i despeses realitzades per tercers degut a que sorgeixin de: (1) l'ús del Lloc; (2) incompliment d'aquests Termes d'ús; (3) qualsevol incompliment de les seves representacions i garanties establertes en aquests Termes d'ús; (4) la violació dels drets d'un tercer, inclosos, entre d'altres, els drets de propietat intel·lectual; o (5) qualsevol acte nociu manifest cap a qualsevol altre usuari del Lloc amb què s'haja connectat a través del Lloc. Sens perjudici de l'anterior, ens reservem el dret, a càrrec seu, d'assumir la defensa i el control exclusius de qualsevol assumpte pel qual ens hagi d'indemnitzar, i vostè accepta cooperar, al seu càrrec, amb la nostra defensa d'aquestes reclamacions. Farem tots els esforços raonables per notificar-li qualsevol reclam, acció o procediment que estigui subjecte a aquesta indemnització en prendre'n coneixement.

DADES DE L'USUARI

Mantindrem certes dades que vostè transmeti al Lloc per tal d'administrar el rendiment del Lloc, així com les dades relacionades amb el seu ús del Lloc. Encara que realitzem còpies de seguretat periòdiques de rutina de les dades, sou l'únic responsable de totes les dades que transmet o que es relacioni amb qualsevol activitat que hagi realitzat utilitzant el Lloc. Vostè accepta que no serem responsables davant de vostè per qualsevol pèrdua o corrupció d'aquestes dades, i per aquesta renúncia a qualsevol dret d'acció contra nosaltres que sorgeixi d'aquesta pèrdua o corrupció d'aquestes dades.

COMUNICACIONS, TRANSACCIONS I SIGNATURES ELECTRÒNIQUES

Visitar el Lloc, enviar-nos correus electrònics i completar formularis en línia constitueixen comunicacions electròniques. Vostè accepta rebre comunicacions electròniques i accepta que tots els acords, avisos, divulgacions i altres comunicacions que li proporcionem electrònicament, per correu electrònic i al Lloc, satisfan qualsevol requisit legal que aquesta comunicació sigui per escrit. VOSTÈ ACCEPTEU L'ÚS DE SIGNATURES, CONTRACTES, COMANDES I ALTRES REGISTRES ELECTRÒNICS, I L'ENVIAMENT ELECTRÒNIC D'AVISOS, POLÍTIQUES I REGISTRES DE TRANSACCIONS INICIADES O COMPLETADES PER NOSALTRES O A TRAVÉS DEL LLOC. Per la present renúncia a qualsevol dret o requisit sota qualsevol estatut, reglament, regla, ordenança o una altra llei en qualsevol jurisdicció que requereixi una signatura original o el lliurament o la retenció de registres no electrònics, o pagaments o la concessió de crèdits per qualsevol mitjà que no sigui que els mitjans electrònics.

USUARIS I RESIDENTS DE CALIFORNIA

Si alguna queixa amb nosaltres no es resol satisfactòriament, podeu comunicar-vos amb la Unitat d'Assistència de Queixes de la Divisió de Serveis al Consumidor del Departament d'Afers del Consumidor de Califòrnia per escrit a 1625 North Market Blvd., Suite N 112, Sagrament, Califòrnia 95834 o per telèfon al (800) 952-5210 o (916) 445-1254.

MISCEL·LÀNIES

Aquests Termes d'ús i qualsevol política o regla operativa publicada per nosaltres al Lloc o pel que fa al Lloc constitueixen l'acord complet i l'entesa entre vostè i nosaltres. La nostra incapacitat per exercir o fer complir qualsevol dret o disposició d'aquests Termes d'ús no operarà com a renúncia a aquest dret o disposició. Aquests Termes d'ús operen en la major mesura permesa per la llei. Podem cedir qualsevol o tots els nostres drets i obligacions als altres en qualsevol moment. No serem responsables de cap pèrdua, dany, demora o manca dacció causada per qualsevol causa fora del nostre control raonable. Si es determina que alguna disposició o part duna disposició daquests Termes d'ús és il·legal, nul·la o inaplicable, aquesta disposició o part de la disposició es considera separable daquests Termes d'ús i no afecta la validesa i aplicabilitat de qualsevol disposició restant. provisions. No hi ha una relació d'empresa conjunta, societat, ocupació o agència creada entre vostè i nosaltres com a resultat daquests Termes d'ús o lús del Lloc. Vostè accepta que aquests Termes d'ús no s'interpretaran en contra nostra en virtut d'haver-los redactat. Per la present, renuncia a totes i cadascuna de les defenses que pugui tenir sobre la base de la forma electrònica daquests Termes d'ús i la manca de signatura per part de les parts per executar aquests Termes d'ús.

CONTACTEU-NOS

Per resoldre una queixa sobre el Lloc o per rebre més informació sobre l'ús del Lloc, contacta'ns a:

info@miivomobility.com