Celebra la Setmana Europea de la Mobilitat a València

València celebra la Setmana de la Mobilitat Europea, i durant aquesta setmana hi haurà un dia en què el viatge en MetroBus, EMT València, Metrovalencia o TRAM serà gratuït.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 18, 2023

Dia Sense Cotxes i transports gratuïts a València

Com és tradició, el divendres 22 de setembre, València es prepara per a commemorar el dia sense cotxes. Durant tot el dia, els viatges en MetroBus, EMT València, Metrovalencia i TRAM seran completament gratuïts. Per a aprofitar-ho al màxim et recomanem descarregar Miivo, on podràs consultar tots els horaris d'aquests transports.

Recorda que el descompte del 50% es manté per a tots els usuaris en els serveis de transport operats per la Generalitat. Si vols beneficiar-te d'aquestes bonificacions et recomanem llegir més sobre la targeta SUMA.

multiples-transports

Setmana Europea de la Mobilitat a València

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat està organitzant la Setmana Europea de la Mobilitat, que es durà a terme del 16 al 22 de setembre. El punt culminant d'aquesta setmana d'activitats serà el dijous 22 de setembre, conegut com el "Dia sense cotxes". En aquest dia, el transport públic serà gratuït per a tots, com ha sigut la tradició en anys anteriors.

És rellevant recordar que els joves menors de 30 anys podran continuar utilitzant el transport públic de manera gratuïta fins al final de l'any, i t'ensenyem com aconseguir-lo en aquest article.

semana-movilidad-europea/Pic-1

Activitats gratuïtes durant la setmana de la mobilitat a València:

  • JARDÍ DE VIVERS (Parc d'educació viària):

Submergeix-te en el món de l'educació viària i la mobilitat responsable a través d'emocionants activitats com el "Pasapalabra de la Mobilitat" i el joc "BiciOca", a més de desafiadors circuits.

A més, EMT València t'ofereix una experiència divertida amb tallers, teatre, contacontes, música, balls, coreografies, sortejos i moltes sorpreses.

Data: Del dilluns 18 al divendres 22 de setembre.
Horari: De 16.00 a 20.00 hores.
  • CENTRE DE GESTIÓ DE TRÀNSIT (Ajuntament de València – Edifici c/ Amadeu de Savoia):

Et convidem a les jornades de portes obertes on podràs conéixer el funcionament del sistema de regulació de trànsit, incloent-hi semàfors, cambres i panells d'informació ciutadana.

Data: Del dilluns 18 al divendres 22 de setembre.
Sessió: A les 19.00 hores (prèvia sol·licitud telefonant al 962 08 30 71).
  • MUSEU DE LA POLICIA LOCAL I SALA 092 (Avinguda del Cid, 37):

Durant aquesta setmana, els col·legis tenen l'oportunitat de visitar el Museu de la Policia Local i la Sala 092 en horari de 10.30 a 12.00 hores. Es requereix sol·licitud prèvia telefonant al 962 08 54 12.

semana-movilidad-europea/Pic-3