Preu billets EMT València: Segueixen els descomptes

Ahir, 29 de juny, EMT València va comunicar que han decidit estendre el descompte del 50% al preu del Bonobús durant els pròxims sis mesos. Segueix llegint aquesta notícia per a saber tots els detalls.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
June 30, 2023

Ahir, 29 de juny, EMT València va comunicar que han decidit estendre el descompte del 50% en el preu del Bonobús durant els pròxims sis mesos. Aquesta mesura ha sigut possible gràcies a les ajudes del Govern destinades a subvencionar el transport públic.

La continuïtat d'aquest descompte és una gran notícia aquells que utilitzeu el servei, ja que podreu beneficiar-vos de tarifes més accessibles en utilitzar el servei d'EMT València. A més, aquesta iniciativa fomenta l'ús del transport públic, promovent així una mobilitat sostenible i contribuint a la reducció de la congestió del trànsit a la ciutat.

Preu Bonobús d'EMT València 2023

Durant aquest període, podràs aprofitar una oferta especial en el Bonobús de deu viatges. Per tan sols 4,25€, en lloc del seu preu habitual de 8,50 euros, podràs adquirir aquest abonament i gaudir d'un descompte significatiu en els teus desplaçaments amb autobús.

bus cards

A més, aquells que requerisquen el Bonobús personalitzat de deu viatges, destinat a famílies nombroses i monoparentals, també es beneficiaran de preus reduïts. L'abonament de categoria general passarà de 6,80€ a tan sols 3,40€, mentre que l'abonament de categoria especial es reduirà de 4,25€ a 2,15€.

Fins quan duraran els descomptes d’EMT València ?

La Junta de Govern ha arribat a un acord aquest divendres per a prolongar les ajudes al transport públic que en principi vencien el 30 de juny. Aquesta mesura estarà vigent des de l'1 de juliol fins al 31 de desembre de 2023, garantint la continuïtat dels beneficis per als usuaris durant un període addicional.

No obstant això, és important recordar que aquest anunci no afecta a la mesura del transport públic gratis per als menors de 30 anys, que originalment estava prevista fins al 31 de juliol de 2023 i que de moment no ha sigut prorrogada. Per tant, la Targeta SUMA seguirà amb els mateixos descomptes però encara està per veure si fins al final de juliol o si la mesura s'allargarà fins a finals d'any.