Metrovalència tindrà servei 24h a les Falles 2023

L'Alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat aquest matí que el servei de Metrovalència estarà disponible 24h del 15 al 20 de març

Adrià Aguado
Adrià Aguado
February 20, 2023

Hi haurà metre nocturn durant les Falles 2023?

La resposta és sí, a falta de conèixer amb quina freqüència, Metrovalència oferirà el seu servei de forma ininterrompuda del 15 al 20 de març de 2023, fet que suposarà la disponibilitat nocturna de metres durant aquests dies.

Metro-24h-fallas/Pic-1

Aquesta mesura segueix la línia de l'Ajuntament d'afavorir la mobilitat durant unes dates tan assenyalades per a València en què moure's per la ciutat pot resultar complicat.

El metro serà gratis durant les Falles 2023?

No, aquesta mesura no vol dir que el metro sigui gratis durant les Falles 2023. No obstant, us recordem que tant Metrovalència com la resta del transport públic segueix sent gratuït per als menors de 30 anys. A aquest article us expliquem com aconseguir-ho si encara no el teniu.

D'altra banda, recordeu-vos també la reducció del preu de la Targeta SUMA que va entrar en vigor el passat 1 de febrer, amb un cost per viatge de 0,56€ (en els trajectes de 1 zona).

Altres articles d'interès

La setmana vinent publicarem un article amb tots els consells i recomanacions per moure's de forma sostenible i eficient a València durant les Falles 2023.