Com arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobreix les formes més convenients d'arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 5, 2023

Com arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Si estàs planejant anar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València en aquest article et comptarem totes les maneres d'arribar des de diferents punts de València sense el cotxe.

Et recordem que totes les opcions que veuràs les pots tindre a mà amb un només clic amb Miivo, així que no dubtes a provar-la.

totes les opcions en les arts i les ciències

Arribar amb metro a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Metrovalencia et permet arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències per només 1,5€ si compres un bitllet senzill i preus reduïts si compres una targeta SUMA.

Si optes per utilitzar el metre com a mitjà de transport, trobaràs l'estació més pròxima en Ciutat de les Arts i de les Ciències - Justícia, corresponent a la nova línia Línia 10, sobre la qual et comptem més detalls en aquest article.

A més, pots accedir a aquesta destinació a través de l'estació Albereda, servida per les Línies 3 i 5, i gaudir d'un agradable passeig de 15 minuts a través dels encantadors jardins que voregen l'antic llit del riu Túria.

metrovalencia línia 10

Com arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Amb opcions com les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi a la teua disposició, gaudiràs d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos i bicis en les arts i les ciències


Arribar en bus a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Si planeges visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències a València i estàs buscant informació sobre com arribar en transport públic, ací et proporcionem detalls sobre les línies d'autobusos d'EMT que et portaran allí.

Et recordem que per a una major comoditat pots consultar tots els horaris en Miivo, que et permetrà connectar fàcilment amb les línies d'autobusos d'EMT i altres mitjans de transport.

  • Línia 13 : Freqüència aproximada de 15 minuts, accessible des de la Porta de la Mar, estació de metro de Colón i diversos districtes, com a l'Eixample i Quatre Carreres, entre altres.
  • Línia 14 : Freqüència aproximada de 15 minuts, accessible des de l'estació de metro de Xàtiva, l'estació del Nord, Sedaví i el districte Poblats del Sud, entre altres.
  • Línia 15 : Freqüència aproximada de 60 minuts, accessible des de l'estació de metro de Xàtiva, l'estació del Nord i els districtes l'Eixample i Poblats Marítims, entre altres.
  • Línia 19 : Freqüència aproximada de 13 minuts, accessible des de l'estació de metro de Xàtiva, l'estació de tramvia de Grau-Canyamelar, l'estació del Nord i el districte de Poblats Marítims, entre altres.
  • Línies 24 i 25 : Freqüència aproximada de 35 minuts, accessible des de la Porta de la Mar, l'estació de metro de Colón i el districte Poblats del Sud, entre altres.
  • Línia 35 : Freqüència aproximada de 10 minuts, accessible des de l'estació de metro de Xàtiva, l'estació del Nord i els districtes l'Eixample, Quatre Carreres i Camins al Grau, entre altres.
  • Línia 40 : Freqüència aproximada de 14 minuts, accessible des de les estacions de metro de Xàtiva, Colón i Amistat-Casa de Salut, l'estació del Nord i els districtes l'Eixample, Camins al Grau i Algirós, entre altres.
  • Línia 94 : Freqüència aproximada de 13 minuts, accessible des de l'estació de metro de Campanar i els districtes de Benicalap, La Saïdia, El Pla del Real i Camins al Grau, entre altres.
  • Línia 95 : Freqüència aproximada de 10 minuts, accessible des de Porta de la Mar, l'estació de metro Túria, Colón i Albereda, l'estació de tramvia de Grau-Canyamelar i els districtes de L'Olivereta, Ciutat Vella, La Saïdia, El Pla del Real, l'Eixample i Poblats Marítims, entre altres.
  • Línia 99 : Freqüència aproximada de 10 minuts, accessible des de l'estació de metro de Campanar i Beniferri, i els districtes de l'Olivereta, Patraix, Jesús, Quatre Carreres, Camins al Grau i Poblats Marítims, entre altres.