Metrovalencia 24 hores durant les falles 2024: Tota la informació sobre el servici

Descobrix com Metrovalencia et permetrà moure't les 24 hores del dia durant les celebracions de les Falles d'este 2024.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
March 11, 2024

Metrovalencia 24 hores en les Falles de 2024

Durant les Falles 2024, Metrovalencia oferirà un servici especial amb 24 hores contínues d'operacions del 15 al 20 de març, facilitant l'accés als punts clau de la festa amb trens i tramvies d'FGV.

Algunes de les estacions més transitades de Metrovalencia comptaran amb una recurrència de uns 20 minutos durant la matinada, però recomanem descarregar Miivo per a poder consultar quan passarà el teu metre o tramvia a qualsevol hora.

metrovalencia/horarios

Recomanacions de Miivo per a arribar al centre en Metrovalencia

Metrovalencia oferix opcions de transport a la mascletà per 1,5€ amb bitllet senzill i preus reduïts amb la targeta SUMA o gratis per a menors de 30 anys. Si vols saber més, et recomanem visitar el nostre article sobre la targeta SUMA i llegir més informació sobre com arribar a la mascletà amb metro.

A més, per a informar-te de totes les formes que tens per a moure't per València en Falles, t'hem preparat una guia amb tots els transports a la teua disposició en este enllaç.

Alteracions i mobilitzacions de Metrovalencia per les Falles

Durant les Falles, per raons de seguretat, les estacions de Xàtiva i Colón tancaran de 12.30 a 14.30 hores els dies 16, 17, 18 i 19 de març. Aconsellem utilitzar les estacions d'Àngel Guimerà, Plaça Espanya, Albereda i Bailèn durant estes dates depenent del punt d'origen del viatge.

A més de metrovalencia 24 hores, per a millorar l'accessibilitat al transport públic Metrovalencia oferix 1.439 places d'estacionament gratuïtes distribuïdes en diverses estacions, com Llíria, Pobla de Vallbona, l'Eliana i moltes altres.

D'altra banda, les estacions de Entroncament, Torrent Avinguda, Alboraia-Peris Aragó i Quart de Poblet oferixen aparcaments tancats per a bicicletes, fomentant encara més l'ús de mitjans de transport sostenibles.