Metrovalencia: Horaris 2024

Coneix els horaris de les diferents línies de Metrovalencia i consells per a moure't a la teua manera per tota València.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 24, 2024

Metrovalencia horaris

Per si encara no ho sabies, Metrovalencia compta amb 10 línies de metro, les quals et permetran arribar a (quasi) tots els punts de València i ciutats de voltant.

Si busques moure't per València amb metro, has de saber que durant els dies laborables l'horari habitual abasta des de les 6.00 fins a les 22.00 hores, mentre que els diumenges comença a les 7.00. No obstant això, els divendres, dissabtes i vespres de festius, l'horari s'estén en algunes línies fins a les 3.00 de la matinada.

Com consultar els horaris de Metrovalencia

Si vols moure't per València de manera barata i sostenible el transport públic serà el teu millor aliat.

Per a poder consultar els horaris de Metrovalencia, pots fer-ho a través de la web oficial de Metrovalencia o descarregar Miivo, on podràs veure a més altres alternatives que et porten al teu destí.

Metrovalencia/horarios-metrovalencia

Horaris de Metrovalencia per línies

Si el que cerques és saber els horaris d'una línia en particular a continuació et deixem enllaços específics per a cadascuna de les línies de Metrovalencia:

Mapa Metrovalencia

Finalment et deixem el pla de Metrovalencia a continuació amb totes les línies i estacions. Et recomanem descarregar Miivo per a tindre tota esta informació a un clic en el teu mòbil.

Metrovalencia/plano