Rutes falleres 2024: Com veure les principals falles de València en un dia

La Falles de de València 2024 s'acosten! En Miivo us portem la guia definitiva per a saber com moure-us per la ciutat de manera sostenible, còmoda i eficient.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
March 12, 2024

Si estàs buscant les millors rutes per a veure les principals falles de València este 2024 no busques més. A continuació t'ensenyem totes les rutes i com arribar fins elles!

PRIMERA RUTA - Falles del Centre de València

Si arribes amb tren fins a l'Estació del Nord o viatges amb metro i pares en les estacions de Bailèn o Xàtiva, podràs explorar cinc Falles que es troben relativament a prop les unes de les altres. Et presentem este itinerari per a la teua visita:

  1. Falla Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, en Encreuament Convent Jerusalem amb Matemàtic Marzal.
  2. Falla del Ajuntament, en la Plaça de l'Ajuntament.
  3. Falla Plaza de la Mercè, en la Plaça de la Mercè.
  4. Falla Plaza del Pilar, en la Plaça del Pilar.
  5. Falla Plaza Na Jordana, en Salvador Giner.

Si vols saber més sobre com moure't per València et deixem els nostres articles sobre com desplaçar-te en Metrovalencia i tota la informació sobre Renfe Rodalies.

SEGONA RUTA - Falles de Campanar

Usant la Línia 1 de Metrovalencia i baixant-te en Campanar podràs gaudir d'estes falles:

  1. Falla Pediatre J. Comín-Sierra Calderona, en J. Comín (mèdic pediatre)
  2. Falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana, en l'Encreuament Monestir de Poblet amb Aparicio Albiñana

TERCERA RUTA - Conde Altea i Avinguda del Regne de València

Les rutes de la xarxa d'autobusos urbans EMT, específicament les línies 6, 14, 15, 19 i 20, realitzen parades estratègiques en l'Avinguda del Regne. Ací podràs començar un recorregut per les emblemàtiques Falles de la ciutat:

  1. Falla Almirall Cadarso-Conde Altea, en el punt d'intersecció entre el carrer Conde d'Altea i l'Avinguda Almirall Cadarso.
  2. Falla Regne de València-Duc de Calàbria, en la confluència de l'Avinguda del Regne de València amb el carrer Duc de Calàbria.
  3. Falla Sueca-Literat Azorín, en l'encreuament del carrer Literat Azorín amb Sueca.
  4. Falla Cuba-Literat Azorín, en l'encreuament del carrer Cuba amb Literat Azorín.

Et recomanem comprar una targeta SUMA per a poder moure't per València amb una única targeta, i damunt amb preus reduïts.

Como-moverse-por-Valencia-en-Fallas/Pic-2

Com arribar a la mascletà amb els busos d'EMT València, Metrovalencia o motosharing

Si a més de visitar els monuments fallers este 2024 vols saber com arribar a la mascletà hem preparat un article especialment per a això.

En este article podràs veure totes les maneres d'arribar des de diferents punts de la ciutat fins a l'esdeveniment més multitudinari de les Falles, que es produïx tots els dies a les 14.00 en la Plaça de l'Ajuntament.

Com arribar a València per a les falles de 2024

Si el que estàs buscant és com arribar fins a València, hem fet un article dedicat per a tí. Podràs conéixer les diferents opcions d'arribar fins a València punxant en este enllaç.