Com arribar a l'estadi del Llevant UD: Totes les opcions de transport per a arribar a l'Estadi Ciutat de València

Descobreix les formes més convenients d'arribar a l'Estadi Ciutat de València, estadi del Llevant

Adrià Aguado
Adrià Aguado
August 31, 2023

Com arribar a l'estadi del Llevant

Per a arribar a l'Estadi Ciutat de València del Llevant UD utilitzant el transport públic, comptes amb diverses opcions convenients. Ací et proporcionem informació sobre com arribar a l'estadi tant utilitzant el MetroValencia com els serveis d'autobús de l'EMT o el MetroBús. Recorda que amb Miivo podràs consultar-les totes amb un només clic en el teu telèfon.

transportes-en-el-campo-del-levante

Arribar amb autobús a l'estadi del Llevant

Si prefereixes la comoditat dels autobusos urbans per a arribar al partit, València t'ofereix una àmplia gamma d'opcions. Les parades d'autobús més pròximes a l'estadi són les següents:

  • Línia 112 de MetroBús.
  • Línies de l'EMT 70, 11, 12, 16, 6, 29, 89, 70, 10 i 90.

bus-levante

Arribar amb metro a l'estadi del Llevant

Metrovalencia et permet arribar a l'estadi del València per només 1,5€ si compres un bitllet senzill i preus reduïts si compres una targeta SUMA. Les estacions de metro més pròximes a l'estadi són les següents:

  • Línia 3 (Rafelbunyol), amb parada en Machado.
  • Línia 4 (Dr. Llunch) té una parada en Primacial Reig.
  • Línia 6 (Tossal Del Rei), que té una parada en Estadi Del Llevant.
  • Línia 9 (Alboraia-Peris Aragó) compta amb una parada en Machado.

Aquestes opcions de metre et permeten evitar el trànsit i arribar a l'estadi de manera ràpida i còmoda, encara que la forma més fàcil d'evitar el trànsit i arribar als teus destins serà moure't amb Miivo.

Com arribar a l'estadi del Llevant en motos elèctriques compartides

Amb opcions com Yego, Cooltra i Acciona a la teua disposició, gaudiràs d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos al mateix temps en Miivo.

motos-levante

Com arribar a l'estadi del Llevant en Valenbisi

Si estàs buscant una forma ecològica i activa per a arribar a l'estadi del Llevant, no busques més enllà de Valenbisi. Hi ha diverses estacions de Valenbisi prop de l'estadi. Per a consultar la seua disponibilitat et recomanem consultar-la en Miivo.

valenbisi-levante