Com arribar a l'aeroport de València: Totes les opcions i recomanacions per a arribar a l'aeroport de València

Descobreix com arribar fins a l'aeroport de València de la forma més convenients i les nostres recomanacions

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 13, 2023

Com arribar a l'aeroport de València

Si estàs pensant a agafar l'avió per a anar-te de viatge o acabes de visitar València i tornes a la teua ciutat estàs en el lloc adequat. A continuació t'explicarem com arribar a l'aeroport de València en diferents mitjans de transport perquè tries quin és el que més et convé.

Recorda que amb Miivo podràs consultar-les totes amb un només clic en el teu telèfon.

Arribar amb metro a l'aeroport de València

El preu del bitllet de Metrovalencia fins a l'aeroport és de 4,8€ si compres un bitllet senzill, però et recomanem comprar la targeta SUMA, amb la qual el preu per viatge serà molt de menor.

Les línies de metro que et portaran fins a l'aeroport són:

  • Línia 3 (Rafelbunyol): La línia 3 et permet arribar des de zones cèntriques de València com Colón i altres als afores de València com Museros o Quart de Poblet. Si vols pots tindre més informació en el nostre article sobre la línia 3 de Metrovalencia.

linea 3

  • Línia 5 (Marítim - Aeroport): La línia 5 et permet arribar des de parades amb molt bones combinacions, com Ángel Guimerá o Colón. Si vols pots tindre més informació en el nostre article sobre la línia 5 de Metrovalencia.

linea 5

Arribar amb autobús a l'aeroport de València

Si prefereixes la comoditat dels autobusos o no tens manera d'arribar al metre et deixem com anar en bus a l'aeroport de València. En aquest cas és operat pel bus interurbà MetroBús i les parades més convenients per a arribar a l'aeroport són:

  • Línia 150: Transport Metropolità entre l'Aeroport de València i el Centre de València.

Aquesta línia connecta l'Aeroport de València amb el centre de la ciutat de València en tots dos sentits, fent parades estratègiques en les localitats de Manises, Quart de Poblet i Mislata.

Està operatiu de dilluns a divendres i no hi ha servei els caps de setmana ni en dies festius, així que recomanem consultar altres alternatives de transport per a aqueixos dies, la qual cosa podràs fer en Miivo. Per als viatges nocturns recomanem consultar la Línia 150N, que segueix les mateixes parades que la 150 però durant la nit.

Com arribar a l'aeroport de València en Taxi

Definitivament aquesta és l'opció més cara, però la més ràpida en moltes ocasions, excepte dies en què el trànsit estiga molt congestionat. Podràs optar amb opcions com Uber, Cabify i els taxis de València, els quals podràs trobar pròximament en Miivo.

Com arribar a l'aeroport de València en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi estan a la teua disposició les 24 hores, no obstant això només estan disponibles a la ciutat de València, però et poden servir per a anar fins a alguna de les estacions de metro o Metrobús.

Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos y bicis