Com arribar des de l'aeroport de València al centre: Totes les opcions i recomanacions per a fins a València centre

Descobreix com arribar des de l'aeroport de València fins al centre de la ciutat en bus, metre i taxi

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 18, 2023

Com arribar a l'aeroport de València

Si acabes d'arribar a València i vols anar fins al centre de la ciutat estàs en el lloc adequat. A continuació t'explicarem com arribar des de l'aeroport fins a València en diferents mitjans de transport perquè tries quin és el que més et convé.

Recorda que amb Miivo podràs consultar-les totes amb un només clic en el teu telèfon.

Arribar amb metro des de l'aeroport a la ciutat

El preu del bitllet de Metrovalencia des de l'aeroport és de 4,8€ si compres un bitllet senzill, però et recomanem comprar la targeta SUMA, amb la qual el preu per viatge serà molt de menor.

Les línies de metro que podràs agafar des de l'aeroport són:

  • Línia 3 (Rafelbunyol): La línia 3 et permet arribar fins a zones cèntriques de València com Colón i altres als afores de València com Museros o Quart de Poblet. Si vols pots tindre més informació en el nostre article sobre la línia 3 de Metrovalencia.

linea 3

  • Línia 5 (Marítim - Aeroport): La línia 5 et permet arribar fins a parades amb molt bones combinacions, com Ángel Guimerá o Colón. Si vols pots tindre més informació en el nostre article sobre la línia 5 de Metrovalencia.

linea 5

Arribar amb autobús des de l'aeroport fins a València

Si prefereixes la comoditat dels autobusos o no tens manera d'arribar al metre et deixem com anar en bus a l'aeroport de València. En aquest cas és operat pel bus interurbà MetroBús i les parades més convenients per a arribar a l'aeroport són:

  • Línia 150: Transport Metropolità entre l'Aeroport de València i el Centre de València.

Aquest bus s'agafa en la Terminal T1 planta 0, en la vorera d'Arribades. Connecta l'Aeroport de València amb el centre de la ciutat de València en tots dos sentits, fent parades estratègiques en les localitats de Manises, Quart de Poblet i Mislata.

Està operatiu de dilluns a divendres i no hi ha servei els caps de setmana ni en dies festius, així que recomanem consultar altres alternatives de transport per a aqueixos dies, la qual cosa podràs fer en Miivo. Per als viatges nocturns recomanem consultar la Línia 150N, que segueix les mateixes parades que la 150 però durant la nit.

Com arribar des de l'aeroport fins a València en taxi

Definitivament aquesta és l'opció més cara, però la més ràpida en moltes ocasions, excepte dies en què el trànsit estiga molt congestionat. Podràs optar amb opcions com Uber, Cabify i els taxis de València, els quals podràs trobar pròximament en Miivo.

Com arribar a l'aeroport de València en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi estan a la teua disposició les 24 hores, no obstant això només estan disponibles a la ciutat de València, però et permetran moure't com la teua vulgues per tota la ciutat.

Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos y bicis