Com arribar a les Torres de Serrano: Arribar a Torres de Serrano en Bus, Metre, Valenbisi i Motos Elèctriques

Descobreix les formes més convenients d'arribar a Torres de Serrano en Bus, Metre, Valenbisi i Motos Elèctriques

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 22, 2023

Com arribar a Torres de Serrano

Si estàs buscant quines són les millors maneres d'arribar fins a Torres de Serrano estàs en el lloc indicat. Recorda que amb Miivo podràs consultar-les totes amb un només clic en el teu telèfon.

header-torres-serrano

Arribar amb metro a Torres de Serrano

Metrovalencia et permet arribar per només 1,5€ si compres un bitllet senzill i preus reduïts si compres una targeta SUMA.

  • Una altra bona opció per a arribar a la Porta de Serrans és l'estació Pont d'Assot, que forma part de la línia 4 de tramvia. Pont d'Assot està situada a uns 500 metres de les Torres dels Serrans, cosa que significa que només necessites caminar al voltant de 6 minuts per a arribar des d'aquesta estació.
  • L'estació de metro més pròxima és Albereda, en la qual podràs trobar les línies 3,5,7 i 9, i que es troba aproximadament a 1,1 km de distància.

metro-torres-serrano

Arribar amb autobús a Torres de Serrano

Si prefereixes la comoditat dels autobusos urbans per a arribar a Torres de Serrano, València t'ofereix una àmplia gamma d'opcions.

Les parades d'autobús més pròximes a Torres de Serrans de València són:

Línies de l'EMT: 6, 11, 16, 26, 94, C1, 28, 95, C2

Com arribar a Torres de Serrano en motos elèctriques compartides

Amb opcions com Yego, Cooltra i Acciona a la teua disposició, gaudiràs d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos al mateix temps en Miivo

Com arribar a Torres de Serrano en Valenbisi

Si estàs buscant una forma ecològica i activa per a arribar a Torres de Serrano, no busques més enllà de Valenbisi. Hi ha diverses estacions de Valenbisi a prop. Per a comprovar la seua disponibilitat et recomanem consultar-la en Miivo.

valenbisi-torres-serrano