Com arribar a la platja de la Malva-rosa

Descobreix les formes més convenients d'arribar a la platja de la Malva-rosa a València

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 5, 2023

Com arribar a la platja de la Malva-rosa

Si estàs planejant anar a la platja de la Malva-rosa de València en aquest article et comptarem totes les maneres d'arribar des de diferents punts de València sense el cotxe.

Et recordem que totes les opcions que veuràs les pots tindre a mà amb un només clic amb Miivo, així que no dubtes a provar-la.

totes les opcions a la platja de la Malva-rosa

Arribar amb metro a la platja de la Malva-rosa

Metrovalencia et permet arribar a la platja de la Malva-rosa per només 1,5€ si compres un bitllet senzill i preus reduïts si compres una targeta SUMA.

Si optes per utilitzar el metre com a mitjà de transport, trobaràs l'estació més pròxima en Platja Malva-rosa, corresponent a les línies 4 i 6. Pots ampliar la informació amb més detalls en aquest article.

A més, pots arribar fins a la platja a través de l'estació de Marítim, servida per les Línies 5 i 7, i gaudir d'un agradable passeig d'uns 15 minuts fins al passeig marítim.

Estación Marítim

Com arribar a la platja de la Malva-rosa en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Amb opcions com les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi a la teua disposició, gaudiràs d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos i bicis en les arts i les ciències


Arribar en bus a la platja de la Malva-rosa

Si planeges visitar la platja de la Malva-rosa a València i estàs buscant informació sobre com arribar en transport públic, ací et proporcionem detalls sobre les línies d'autobusos d'EMT que et portaran allí. Així, els autobusos a la Malva-rosa i les Arenes són les línies 1, 2, 19, 20, 23, 29, 31, 32 i 95.

Et recordem que per a una major comoditat pots consultar tots els horaris en Miivo, que et permetrà connectar fàcilment amb les línies d'autobusos d'EMT i altres mitjans de transport.