Com arribar a l'Albufera des de València

Descobreix les formes més convenients d'arribar a l'Albufera des de València

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 5, 2023

Com arribar a l'Albufera de València

Si estàs planejant anar a l'Albufera des de València en aquest article et comptarem totes les maneres d'arribar des de diferents punts de València sense el cotxe.

Et recordem que totes les opcions que veuràs les pots tindre a mà amb un només clic amb Miivo, així que no dubtes a provar-la.

l'albufera

Com arribar a l'Albufera de València en bus

Si planeges visitar l'Albufera de València a València i estàs buscant informació sobre com arribar en transport públic, ací et proporcionem detalls sobre les línies d'autobusos d'EMT que et portaran allí.

Així, la línia que hauràs d'agafar per a arribar fins a l'Albufera és la línia 25. Aquesta línia podràs agafar-la des de zones molt ben connectades com la Porta de la Mar, situada prop del metre de Colón o des de Ciutat de la Justícia, a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Et recordem que per a una major comoditat pots consultar tots els horaris en Miivo, que et permetrà connectar fàcilment amb les línies d'autobusos d'EMT i altres mitjans de transport.

bus línia 25 a l'Albufera

Bus turístic a l'Albufera de València

Si prefereixes visitar l'Albufera en un bus turístic amb la teua parella, fills o pel teu compte, el bus turístic és una molt bona opció.

Aquests viatges solen durar una mitjana de dues hores i els seus preus oscil·len entre els 15€ i 25€ per persona, per això et recomanem l'opció d'anar amb la línia 25 de l'EMT. Recorda que amb la targeta SUMA pots viatjar de forma molt més barata.

bus turistico a l'albufera

Com arribar a l'Albufera de València en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi estan a la teua disposició les 24 hores, no obstant això només estan disponibles a la ciutat de València, però et poden servir per a anar fins a alguna de les parades de la línia 25 de l'EMT.

Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos i bicis en la malvarrosa