Nit del foc de les Falles 2024: Com arribar, horari, ubicació i pirotécnia

Descobrix les formes més ràpides d'arribar a la nit del foc del 2024 i els millors punts per a veure l'espectacle pirotècnic

Adrià Aguado
Adrià Aguado
March 18, 2024

Hui dilluns 18 de març, València serà testimoni d'un dels esdeveniments més esperats de les Falles: la Nit del Foc, que tindrà una duració aproximada d'uns 30 minuts, convertint-ho en un dels més llargs de l'any.

Els encarregats d'il·luminar el cel este 2024 seran els de Caballer FX i començarà a mitjanit. El lloc de l'acció serà el passeig de l'Albereda, específicament en el tram XII del Túria, entre el pont de Montolivet i el pont del Regne, prop del Palau de les Arts.

Com anar a la Nit del Foc en Metrovalencia

Si optes per Metrovalencia per a arribar fins a la nit del foc, la parada d'Albereda (línies 3, 5, 7 i 9) és la millor opció per a arribar a l'esdeveniment sens dubte.

A més, la línia 10 de Metrovalencia facilita l'accés a l'àrea del Palau de les Arts. Les parades Ciutat Arts i Ciències-Justícia, Estimat Granell-Montolivet i Quatre Carreres són les més pròximes per a arribar còmodament a esta zona.

Et recordem que totes les opcions que veuràs les pots tindre a mà amb un només clic amb Miivo, així que no dubtes a provar-la.

metrovalencia línea 10

Arribar en EMT a la Nit del Foc

En cas que vulgues optar per l'opció del bus, diverses línies d'EMT València tenen parades pròximes al Palau de les Arts com la 14, 40, 19, 95, 13, 24 i 25. Recorda que si tens una targeta SUMA, podràs viatjar en EMT o Metrovalencia amb la mateixa targeta.

A més, el servici d'autobusos s'amplia per a funcionar les 24 hores, com són les línies 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 31, 32, 35, 40, 60, 62, 64, 67, 70, 71, 72, 73, C2 i 81.

Et recomanem llegir el nostre article sobre EMT les 24 hores per a ampliar més sobre el servici.

Millors punts per a veure la Nit del Foc del 2024

Per a tindre les millors vistes del castell de focs artificials, el pont del Assut d'Or (situat entre el Caixa Fòrum i la Ciutat de les Arts i les Ciències) i el pont del Regne, prop del Parc Gulliver, oferiran vistes privilegiades a causa de la seua proximitat a l'àrea de l'espectacle. L'avinguda del Professor López Piñero, on es troba el Palau de les Arts, també és una opció ideal per a presenciar els focs.

A més, el passeig de l'Albereda, especialment al voltant de la plaça d'Europa i l'Avinguda de França, serà un lloc idoni per a gaudir dels focs artificials. No obstant això, s'ha de tindre en compte que el pont de Montolivet estarà tancat per motius de seguretat i no serà accessible al públic general.

metrovalencia línea 10

Com arribar a la Nit del Foc en motos elèctriques compartides i Valenbisi

Si finalment optes per altres opcions com les motos compartides de Yego, Cooltra i Acciona, i les bicicletes de Valenbisi podràs gaudir d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Recorda que podràs consultar on estan totes estes motos i estacions de bici al mateix temps en Miivo.

motos y bicis en las artes y las ciencias