Valenbisi: estacions i preus 2024

Descobreix gràcies a aquest article tots els detalls sobre Valenbisi, com obtindre els diferents abonaments i quins són els seus preus.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 2, 2024

Què és Valenbisi?

Valenbisi és el servei públic de lloguer de bicicletes situat a València. En inscriure'ns i pagar l'abonament, podem accedir fàcilment a una bicicleta en qualsevol dels seus molts punts a la ciutat. Podem prendre i deixar les bicicletes en diferents llocs, la qual cosa és convenient per a arribar al nostre destí.

Valenbisi-horarios-y-tarifas/valenbisi-desbloqueo

Com funciona?

Registra't i lloga una bicicleta:Crea un compte en la pàgina web o en l'aplicació mòbil i tria la subscripció que millor s'adapte a les teues necessitats, ja siga de tala o llarga duració.

Verifica i selecciona el teu Valenbisi: Abans de prendre una bicicleta, verifica les opinions d'usuaris anteriors en l'aplicació o en la pròpia estació. Assegura't de revisar l'ajust del selló, l'estat dels pedals i la cistella, el funcionament del timbre, els frens, les llums i la condició del quadre i els pneumàtics.

Agafa el teu Valenbisi: En l'aplicació mòbil, selecciona "llogar una Valenbisi" i tria la bicicleta. Disposes de 60 segons per a desbloquejar la bicicleta seleccionada.

No trobes una Valenbisi en l'estació? Pots visualitzar una llista d'estacions pròximes amb direccions i el nombre de bicicletes disponibles en cadascuna a través de l'app oficial i de Miivo, al costat de totes les altres opcions de transport o en l'app oficial de Valenbisi.

Valenbisi-horarios-y-tarifas/valenbisi-mapa-app



Informació sobre preus i abonaments de Valenbisi

Valenbisi ofereix dos tipus d'abonaments: un de llarga duració per a residents i un altre de curta duració per a turistes o visitants ocasionals. A continuació podràs veure les diferents tarifes:

  • Abonament de curta duració: Per 13,3€, tindràs accés al servei de Valenbisi durant 7 dies. Els primers 30 minuts són gratis, després s'aplicarà una tarifa de 1,04€ la primera hora i 3,12€ cada hora addicional.
  • Abonaments de llarga duració: Per a adults i menors d'entre 14 i 17 anys (amb autorització de pares o tutors), el preu és de 29,21€. Els primers 30 minuts són gratuïts i després s'aplicarà una tarifa de 0,52€ la primera hora i 2,08€ cada hora addicional.
  • Abonament Més A prop - Desocupats: Si tens més de 35 anys i portes més de 7 mesos en situació de desocupació, pots abonar-te per 20 euros.
  • Abonament per a majors de 55 anys: Per 24€, els majors de 55 anys poden abonar-se a Valenbisi i gaudir dels primers 30 minuts gratis.
  • Abonament per a empreses: Organitzacions i associacions de València poden abonar-se per 26€ a l'any per a promoure la mobilitat sostenible.

Consells per a usar Valenbisi

Et proporcionem alguns consells importants perquè pugues utilitzar Valenbisi de manera segura:

  • Per a evitar lesions al cap, és recomanable que uses un casc en tot moment, encara que no és obligatori per a circular per la ciutat.
  • Abans de llogar una bicicleta, verifica que es troba en bon estat. Assegura't de revisar els frens, les rodes i el seient.
  • Finalment, no oblides bloquejar la bicicleta en una estació Valenbisi quan no l'estigues usant, per a evitar robatoris o multes.

Valenbisi-horarios-y-tarifas/persona-con-casco



Alternatives a Valenbisi

Existeixen diverses opcions de mobilitat alternativa a la bicicleta per València, algunes de les quals són:

  • Acciona, Yego o Cooltra: Aquestes són les tres empreses que ofereixen un servei de motosharing que permet llogar motos elèctriques per minuts o per hores. Amb Miivo pots localitzar i reservar totes les motos disponibles a la ciutat. L'usuari només ha de desbloquejar la moto amb l'app, usar-la i estacionar-la en un lloc adequat.

  • Metre i autobusos: el transport públic de València és una opció còmoda i econòmica per a moure's per la ciutat. El metre de València compta amb diverses línies que connecten el centre de la ciutat amb els barris perifèrics i amb localitats pròximes. Els autobusos de l'EMT també cobreixen la major part de la ciutat, incloent-hi el centre històric i els barris més allunyats.

  • Taxis i VTC: els taxis i els vehicles de transport amb conductor (VTC) també són una opció per a desplaçar-se per València. Els taxis poden ser parats al carrer o sol·licitats per telèfon o prompte a través de Miivo. Empreses de VTC com Uber i Cabify també operen a València.

  • Cotxes de lloguer: si necessites un vehicle per a desplaçar-te per València i els seus voltants, pots llogar un cotxe en una de les empreses de lloguer de cotxes que operen a la ciutat, com Malco, un dels nostres col·laboradors, que ofereix uns dels preus més baixos de la ciutat.