Com renovar l'abonament jove de transport a València per a 2024

T'ensenyem a com renovar el teu abonament jove per a continuar viatjant gratis este 2024

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 9, 2024

Com renovar l'abonament temporal jove gratis per a 2024 a la Comunitat Valenciana?

Aquells que ja tingueu el títol haureu de renovar-lo a València i Alacant en les màquines automàtiques de venda de títols de Metrovalencia i TRAM d'Alacant. D'altra banda, a Castelló de la Plana haureu d'acudir a l'oficina d'Atenció al Client del TRAM de Castelló. Us deixem un vídeo a continuació per a saber com fer-lo en dos senzills passos.Passos per a renovar l'abonament temporal jove gratis per al 2024 a València.

  • 1. Ens dirigim a una màquina automàtica de venda de títols de Metrovalencia
  • 2. Introduïm la targeta en el lector i prémer a Recarregar/Consultar.
  • 3. Premem a Recarregar i esperem a la confirmació abans de traure el nostre abonament.

I així podrem continuar viatjant gratis per València, Castelló o Alacant de manera sostenible!Quins mitjans de transport són gratuïts?

Tenint en compte que esta és una mesura impulsada per la Generalitat Valenciana, els transports públics gratuïts seran:

Per a aprofitar al màxim esta mesura, us recordem que en Miivo podeu consultar amb un sol clic tota la informació dels mitjans de transport públics de la província de València i gaudir al màxim estos mesos en què continuarà sent gratis.Com aconseguisc l'abonament de transport públic gratuït a València si no ho tinc encara?

Si tens menys de 31 anys i encara no tens la teua targeta gratis de transport et recomanem saber com obtindre-la punxant en el nostre vídeo explicatiu.