Oficines d'atenció al client d'EMT València

Coneix on trobar les oficines d'atenció a la ciutadania d'EMT València per si tens una incidència, queixa o suggeriment.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 22, 2024

Ubicació i horaris de les oficines d'EMT València

Si busques una assessoria personalitzada que s'adapte al complet a les teues necessitats, les oficines tenen punts d'atenció presencial en tres ubicacions clau:

  • Carrer Mendoza, 5: De dilluns a divendres, de 9:00h a 19:30h.
  • En la UPV: De dilluns a divendres, de 8:00h a 15:30h (tancat del 2 de juliol al 2 de setembre).
  • Estació de Colón: De dilluns a divendres, de 9:00h a 19:00h.

Et recomanem instal·lar Miivo per a arribar a estes ubicacions de la forma que més et convinga.

Assistència Digital d'EMT València

Les oficines també oferixen atenció a través de diversos canals:

  • WhatsApp i Telegram (658 67 49 20, sol missatges escrits): De dilluns a divendres, de 8:00h a 21:00h; dissabtes, de 9:00h a 14:00h.
  • E-mail: atencionalcliente@emtvalencia.es
  • Twitter: @emtvalencia
  • Facebook: facebook.com/emtvalencia

atención-digital-emt/

Objectes perduts EMT València

EMT no assumix responsabilitat pels objectes oblidats en els autobusos però si has oblidat algun objecte personal en un dels seus vehicles, pots recuperar-lo trucant al telèfon 963 15 85 15 i acudint a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania situada al carrer Mendoza, 5 l'endemà hàbil a partir de les 13 hores. Per a poder retirar qualsevol objecte, serà necessari presentar una identificació vàlida.

En esta oficina, els objectes trobats es conservaran durant 7 dies. Passat eixe termini, seran remesos a Objectes Perduts de la Policia Local, situada en carrer Santa Cruz de Tenerife, 1, a la qual pots trucar al telèfon: 963 52 54 78.

Per a gaudir d'una mobilitat multimodal per València i per la seua àrea metropolitana et recomanem llegir el nostre article sobre com moure's per València. En ell podràs usar el bus d'EMT amb totes les combinacions possibles amb les quals pots optar per a fer el teu viatge més barat i ràpid per València gràcies a Miivo.