Obres Línia 1 Metrovalencia: Tots els detalls

Si eres de pobles com Torrent, Picassent, Carlet, L'Alcúdia, Alginet, Alberic o Castelló, continua llegint aquest article per a saber com t'afecta aquesta notícia.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
July 3, 2023

A partir de hui, 3 de juliol de 2023, comencen les obres per a ampliar d'1 a 2 vies els trams de la línia 1 des de la parada de Torrent fins a la de Castelló.

Si eres o has d'anar este estiu a pobles com Torrent, Picassent, Carlet, L'Alcúdia, Alginet, Alberic o Castelló, continua llegint aquest article per a saber com t'afecta aquesta notícia.

Quant duren les obres de la Línia 1 de Metrovalencia?

Les obres del tram Torrent – Castelló de la Línia 1 de Metrovalencia comencen hui, dia 3 de juliol de 2023 i tenen una data de finalització prevista del 31 d'agost de 2023.

Per tant, s'espera que les obres duren només aquests 2 mesos d'estiu per a tindre el servei llest i millorat amb “la tornada al col·le” al setembre.

obres Metrovalencia

A quin tram de la Línia 1 de Metrovalencia afecten aquestes obres?

El tram de la Línia 1 de Metrovalencia que es veu afectat per aquestes obres comença des de la parada de Torrent i acaba en el final de la línia en la parada de Castelló.

Per tant, aquesta mesura afecta a les següents parades:

obres Metrovalencia

Quines parades tindran bus per a aquest trajecte?

Metrovalencia ha confirmat que no totes les parades d'aquest tram tindran servei de bus per a suplir els metros i que aquesta alternativa de transport només estarà disponible a Torrent, Picassent, Alginet, Carlet, L'Alcúdia, Alberic i Castelló.

obres Metrovalencia

Quants busos hi haurà per a substituir el servei de *Metrovalencia?

Metrovalencia ha decidit crear 5 rutes de bus diferents per a arribar als pobles esmentats en la secció anterior i són les següents:

  • BUS 1: Torrent – Picassent // Picassent – Torrent
  • BUS 2: Torrent – Alginet // Alginet – Torrent
  • BUS 3: Torrent – Carlet – L’Alcúdia // L’Alcúdia – Carlet – Torrent
  • BUS 4: Torrent – Alberic – Castelló // Castelló – Alberic – Torrent
  • Bus 5: Picassent – Alginet – Carlet – L’Alcúdia – Alberic – Castelló // Castelló – Alberic - L’Alcúdia – Carlet – Alginet – Picassent

obres Metrovalencia

On s'agafa el bus en les parades afectades?

En aquestes parades, els busos es podran agafar en les següents ubicacions:

On puc veure els horaris del trajecte en bus?

En Miivo sabem la importància d'estar al corrent dels horaris i és per això que en la nostra app podreu veure tant aquests horaris de transbord entre bus i metro com la resta dels horaris de Metrovalencia.

obres Metrovalencia



Per què hi ha obres en la Línia 1 de Metrovalencia?

L'objectiu d'aquestes obres és millorar la freqüència en el tram des de Torrent a Castelló ja que durant molt de temps hi hagut grans crítiques a la falta de servei en aquests pobles.

En este sentit, la freqüència mitjana d'aquest tram estava al voltant dels 40 minuts d'espera entre metro i metro i s'espera que amb les obres i l'ampliació d'1 a 2 vies es puga reduir el temps d'espera a 15/20 minuts.