Novetats: La millor app de mobilitat, cada vegada més a prop

Des de l'equip de Miivo estem molt contents d'anunciar-vos que el projecte segueix creixent i cada vegada estem més a prop de poder oferir-vos tota la mobilitat de València en una sola app.

Adrià Aguado Lorente
Adrià Aguado Lorente
December 27, 2021

NOVETATS SOBRE MIEU

És per això que avui us portem en exclusiva el nostre mockup on podreu veure quin serà l'aspecte de Miivo, quines seccions tindrà la nostra aplicació i com funcionarà. Seguiu llegint aquest article per conèixer tots els detalls sobre el nostre primer mockup i quines funcionalitats té.

REGISTRA'T A LA TEVA MANERA

Per nosaltres l'experiència dels nostres usuaris ha estat sempre un aspecte clau per oferir-vos una usabilitat única amb els menys obstacles possibles. Tenint això en compte el nostre procés de registre serà el més fàcil i curt possible perquè pugueu crear el vostre usuari en pocs segons.


Com podeu veure, una vegada us descarregueu Miivo al vostre smartphone tindreu 2 opcions per registrar el vostre usuari molt fàcilment:

  • Registre amb Google/Facebook: una de les maneres més fàcils i ràpides de registrar-se és utilitzar un compte que ja estigui creat en aquestes plataformes. Per això, podreu registrar-vos a Miivo amb els vostres comptes de Google o Facebook sense haver d'emplenar cap formulari.
  • Registre amb dades: si per contra preferiu registrar-vos amb les vostres dades, Miivo només necessitarà 4 dades per accedir a la nostra app: mail, nom d'usuari, contrasenya i data de naixement. D'aquesta manera podreu utilitzar Miivo en pocs segons i emplenar qualsevol informació necessària (DNI, carnet de conduir, etc.) en qualsevol altre moment.

LA MOBILITAT + PERSONALITZADA

Seguint amb la nostra filosofia de fer Miivo el més accessible i còmode per a vosaltres, la nostra app comptarà amb diferents funcionalitats adaptades a les vostres característiques. D'aquesta manera, tindreu accés a les seccions de recompenses, viatges, reptes, cartera i ajustaments on tindreu tota la informació necessària per aprofitar Miivo al màxim.


A més, a la secció d'ajustos podreu personalitzar encara més la vostra experiència dins de l'app. Des de canviar l'idioma en què apareix tota la informació, passant per subscriure-us en un sol clic a la nostra newsletter i fins i tot podent afegir el vostre DNI o carnet de conduir amb una sola foto, tot ho podreu fer en un moment.

CREA LA TEVA PRÒPIA CARTERA

Finalment, en aquesta secció de Miivo tindreu la possibilitat de configurar les vostres targetes de la manera que preferiu. D'aquesta manera hi haurà dues possibilitats:

  • Afegir targeta de crèdit: per poder gaudir de totes les funcionalitats de Miivo, caldrà que registreu la vostra targeta de crèdit i així poder pagar amb un sol clic. Com sabem que aquest procés pot ser avorrit, Miivo t'ho simplifica al màxim podent omplir-ho tu mateix o fer-ho simplement amb una foto.
  • Afegir abonament transport: per poder adaptar al màxim les nostres funcions a tu, a Miivo podràs afegir quin tipus o tipus d'abonament utilitzes per poder personalitzar la teva experiència d'acord. A més, en registrar els teus abonaments, podrem donar-te una informació detallada i visual de la despesa que suposa la mobilitat a la butxaca i oferir-te alternatives que s'adaptin millor al que necessites. Finalment, gràcies a registrar els teus abonaments podràs participar en reptes i rebre recompenses exclusives dels mitjans de transport que facis servir.

CONCLUSIÓ

Després de donar-vos unes petites pinzellades sobre tots els avenços que estem fent per oferir-vos la mobilitat més personalitzada, esperem que estigueu tan il·lusionats com nosaltres de poder utilitzar Miivo com més aviat millor.


Per últim, com sabeu, per nosaltres la vostra opinió és el més important i volem que us sentiu part de Miivo. És per això que en les properes setmanes llançarem un petit qüestionari per a aquells que estigueu subscrits a la nostra newsletter a la que podreu dir-nos què us agradaria que tingués Miivo quan llancem l'app i amb què empreses us agradaria que col·laboréssim per a les nostres recompenses.

t


Miivo cada vegada és més a prop i volem que sigueu part d'aquest gran canvi cap a la mobilitat sostenible.