NOVETATS: Més mitjans de transport i més recompenses

La nova actualització de Miivo arriba amb més mitjans de transport públic, millor registre dels teus viatges i majors recompenses per estalviar CO2. Continua llegint aquest article per conèixer tots els avenços de Miivo.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
October 10, 2022

Des de Miivo seguim treballant per oferir-vos la millor app de mobilitat sostenible amb tots els mitjans de transport en una sola app.

És per això que en aquest mes de setembre us portem un nou article sobre totes les novetats de la nova actualització amb més mitjans de transport públic, millor registre dels teus viatges i més recompenses per estalviar CO2. Continua llegint aquest article per conèixer tots els avenços de Miivo.

El més important

  • Amb la nova actualització, a Miivo podràs decidir si prefereixes la teva ruta a EMT, Metrobus, metrovalència, RENFE rodalies o tramvia.
  • A més, al final de cada viatge podràs consultar tots els detalls (CO2 reduït, mitjà de transport usat, km recorreguts…) amb un sol clic a la secció de viatges.
  • Finalment, hem inclòs nous reptes com “El més viatger” amb què podràs aconseguir fins a un 50% de descompte en el teu primer mes de subscripció a Kleta.

Més mitjans de transport

En aquesta nova actualització hem inclòs més mitjans de transport que mai incloent-hi des de l'opció més sostenible i la més ràpida fins a tot el transport públic.El nostre objectiu és oferir el ventall més gran possible de possibilitats a vosaltres, els nostres usuaris, perquè sigueu vosaltres els qui decidiu com us voleu moure a la vostra manera.

Aquest és el primer pas ja que en un futur Miivo inclourà informació molt més detallada i personalitzada com la predicció del temps i els mitjans de transport més recomanats, així com suggeriments per a aquells que viatgin amb les mascotes.

Novedades-sobre-miivo-2-un-viaje-multimodal/Pic-3

Millor control dels teus viatges

Un altre dels grans avenços que llancem en aquesta actualització és el augment d'informació que incloem a la secció de viatges realitzats.

A partir d'avui, en acabar cada viatge a Miivo podreu veure amb un sol clic quant CO2 heu reduït, quants Miivo Punts heu aconseguit, quin mitjà de transport heu fet servir i la durada i la distància del trajecte. A Miivo volem que els nostres usuaris pugueu consultar tota la informació dels vostres trajectes de la manera més fàcil i visual possible.

Novedades-sobre-miivo-2-un-viaje-multimodal/Pic-4

Menys CO2, més recompenses

Finalment, en aquesta actualització de setembre us portem un dels nostres darrers col·laboradors: KLETA. Gràcies a aquesta col·laboració podreu aconseguir des d'un 20% fins a un 50% de descompte al primer mes de subscripció de la vostra Kleta en completar els reptes disponibles a Miivo. Actualment comptem amb 2 reptes actius:

  • “El més viatger”: aquest repte consisteix a ser l'usuari del mes que recorri més quilòmetres fent viatges a Miivo a canvi d'un 50% de descompte a Kleta.
  • “20 dies amb Miivo”: aquest segon repte consisteix a utilitzar qualsevol funcionalitat de Miivo durant 20 dies consecutius per aconseguir un 20% de descompte a Kleta.

Conclusió

Com heu pogut veure a Miivo treballem per i per a vosaltres, perquè pugueu moure-us a la vostra manera d'una manera més sostenible, més fàcil i més econòmica.

Tot i això, la vostra opinió és el que ens mou pel que no dubteu en contactar-nos per mail o xarxes socials per demanar-nos qualsevol funcionalitat. Quan diem que a Miivo el focus el tenen les persones ho diem de debò.

I tu, què esperes per moure't a la teva manera?