Metrobus València: Horaris, preus i mapa 2024

Coneix tots els detalls sobre Metrobús per a moure't a la teua manera per tota el area metropolitana cap a o des de València.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 11, 2024

Metrobús. Els autobusos de l'àrea metropolitana de València

La xarxa de transport de Metrobús està formada per diverses empreses de mobilitat que operen les diferents línies de la xarxa. Aquestes empreses són AUVACA, Grup EDETANIA BUS-AVSA, Grup TRANSVÍA (FERNANBUS, BUNYOL, Autocars HERCA), URBETUR i ALSA.

Horaris de Metrobús 2024

Existeixen rutes del MetroBús que, a causa de la seua baixa demanda de passatgers, compten amb horaris específics durant el dia, sense seguir un interval uniforme de temps entre elles. A més, algunes d'aquestes rutes modifiquen el seu horari durant l'estiu, reduint-lo en la majoria dels casos a la meitat.

Et recomanem descarregar Miivo per a conéixer els horaris i estar al dia de tots els canvis de Metrobús.

Metrobus/horarios-zoom-out


Preus

Els preus dels bitllets senzills de Metrobús costen 1,45€, encara que aquests estan subjectes a una sèrie de variacions depenent del grup al qual pertangues. Per exemple, les famílies nombroses i jubilats pagaran menys per aquests bitllets. A més, MetroBús va incorporar recentment la possibilitat de pagar amb targeta, amb rellotges intel·ligents i telèfon.

No obstant això, et recomanem usar la targeta SUMA, sobre la qual et comptem en més detall en aquest article. Amb la targeta SUMA podràs viatjar en EMT, FGV, Metrobús, Renfe Rodalia i transport urbà de Paterna i Sagunt i de forma més econòmica.

Rutes

La xarxa de MetroBús opera en tota l'àrea metropolitana de València, per la qual cosa per a conéixer la ruta específica de cada línia, recomanem visitar la web de la ATMV o bé usar Miivo per a conéixer la ruta més òptima en cada viatge.

Metrobus/rutas



Mou-te per València a la teua manera

Per a gaudir d'una mobilitat sense límits per València i per tota la seua àrea metropolitana et recomanem llegir el nostre article sobre com moure's per València. En ell podràs veure totes les combinacions possibles per les quals pots optar per a fer el teu viatge multimodal per la teua ciutat i gràcies a Miivo.