Línia 3 Metrovalencia (Rafelbunyol - Aeroport): Horaris, parades i mapa

Consulta els horaris, la freqüència de pas i les parades de la línia 3 de Metrovalencia.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
April 4, 2024

Línia 3 Metrovalencia parades

Per a consultar totes les parades de qualsevol línia de Metrovalencia et recomanem instal·lar Miivo, on podràs veure qualsevol transport de la ciutat de manera ràpida i senzilla. No obstant això, et deixem a continuació una imatge amb totes les parades de la línia 3 de Metrovalencia:

mapa-línea-3

Línia 3 Metrovalencia horaris i freqüència

La línia 3 de Metrovalencia opera des de les 04.52: a les 22.59 de dilluns a dijous i compta amb uns horaris més estesos de dijous a diumenge perquè pugues gaudir més temps durant el cap de setmana.

Et recordem que amb Miivo podràs consultar tots els horaris de Metrovalencia per a planificar bé el teu viatge sense importar el moment ni el lloc.

DiaHores operativesFreqüència
dilluns4.52 - 22.5915 mins
dimarts4.52 - 22.5915 mins
dimecres4.52 - 22.5915 mins
dijous4.52 - 22.5915 mins
divendres4.52 - 1.0815 mins
dissabte6.08 - 1.0815 mins
diumenge07.28 - 23.0815 mins

* La freqüència varia en funció de l'hora i del dia.



Història de la Línia 3 Metrovalencia

La línia té el seu origen en l'antiga ruta del trenet, que connectava l'estació València - Pont d'Assot amb Rafelbunyol. El traçat original es desenvolupava en superfície des de l'estació de Palmaret a Alboraia fins a l'estació de Pont d'Assot, al llarg del que hui és l'avinguda d'Alfauir. En aquest tram també es trobava el baixador de Sant Lorenzo. Els passatgers que provenen de la línia de Rafelbunyol poden arribar a l'estació de Pont d'Assot mitjançant un transbord gratuït amb la línia 4 de Metrovalencia en l'estació de Benimaclet.

Si eres de localitats com Mislata, Museros i estàs pensant a anar fins a o des de València, sens dubte la millor opció és optar per la línia 3.

Com arribar a l'aeroport de Manises amb metro

Si estàs pensant a anar-te de vacances i necessites anar fins a l'aeroport de València et recomanem consultar Miivo** per a veure totes les rutes possibles des de la teua ubicació. Així, l'opció més barata i ràpida per a arribar a l'aeroport és el Metre, en particular les línies 3, 5 i 9.*

metro-aeropuerto