Línia 1 Metrovalencia – Fi de les obres

A partir de demà 1 de setembre finalitzen les obres en la Línia 1 de Metrovalencia pel que el servei es restablirà amb normalitat.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
August 31, 2023

A partir de demà 1 de setembre finalitzen les obres en la Línia 1 de Metrovalencia (Castelló – Bétera) pel que el servei es restablirà amb normalitat.

Per a saber totes els detalls del final d'aquestes obres, quines millores han realitzat i els nous horaris de Metrovalencia per a aquesta línia continua llegint aquest article.

Quan tornarà a funcionar la Línia 1 de Metrovalencia?

El servei de Metrovalencia entre el tram entre Torrent i Castelló de la Línia 1 tornarà a estar operatiu a partir de demà 1 de setembre després de 2 mesos d'estiu en els quals aquesta ruta havia de fer-se amb autobús.

Per a què són les obres en la Línia 1 de Metrovalencia?

Encara que en principi les autoritats van esmentar que l'objectiu d'aquestes obres era millorar la freqüència en aquest tram, sembla que aquestes obres simplement es quedaran en un condicionament i reforma dels diferents passos a nivell per a reforçar la seua seguretat.

Horaris Línia 1 Metrovalencia

La volta a la normalitat d'aquest servei amb l'entrada de setembre implicarà uns nous horaris per al servei de la línia 1 de Metrovalencia pel que entra en *Miivo per a consultar quan passarà el teu metre amb un sol clic.