EMT València: Horaris y preus 2024

Coneix els horaris d'EMT València, tarifes i més per a moure't a la teua manera per tota València.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 10, 2024

EMT València horaris

EMT València és l'entitat municipal encarregada de brindar serveis de transport públic amb autobús a residents i visitants. En general, els autobusos comencen a operar al voltant de les 5.00 del matí i finalitzen el seu servei aproximadament a les 22.30 de la nit. No obstant això, hi ha algunes rutes com la N1 que funcionen les 24 hores del dia.

Si desitges conéixer els horaris específics de cada línia, et recomanem descarregar Miivo en el teu mòbil. A més amb Miivo tindràs totes les opcions alternatives a EMT per a planificar els teus viatges de manera eficient.

emt-valencia/horarios



Preus EMT València

A continuació podràs trobar tots els preus i bons d'EMT València:

Títols no personalitzatsPreu (des del 1/01 al 30/06)Preu
Bitllet Senzill/EMTicket-1,50 €
Bonobús (PVP targeta 2 €)4,25 €8,50 €
Targeta PersonalitzadesPreu (des del 1/01 al 30/06)Preu
Bono Or (PVP targeta 3 €)-20,00 €
EMT Jove (PVP targeta 3 €)12,50 €25,00 €
EMT ambTU (PVP targeta 3 €)-10,00 €
EMT Infantil (PVP targeta 5 €)-Gratuït
EMT BP General (PVP targeta 3 €)3,40 €6,80 €
EMT BP Especial (PVP targeta 3 €)2,15 €4,25 €
EMT Mascota (PVP targeta 5 €)-Gratuït
EMT Refugi (PVP targeta 3 €)-Gratuït

No obstant això, et recomanem llegir el nostre article sobre la targeta SUMA per a moure't per València i l'àrea metropolitana més còmode i barat.

TARJETA SUMA

Línies nocturnes EMT València

Durant totes les nits de l'any, hi ha un servei de transport disponible des de les 23.00 fins a les 02.00 hores. No obstant això, els divendres, dissabtes i vespres de festius, el servei s'estén fins més enllà de les 03.00 hores. És possible fer transbords entre aquestes línies utilitzant un sol bitllet. Cal destacar que totes les línies nocturnes convergeixen en la Pl. de l'Ajuntament, excepte les línies N89 i N90, les quals són circulars i es creuen amb les altres.



Estació de bus València

L'estació de busos de València és al carrer de Menéndez Pidal, núm. 1. L'estació està ben connectada amb les línies 1, 8, 79 i 85 d'EMT València, i a més amb la línia 1 de Metrovalencia. Recorda que pots descarregar Miivo per a arribar fins ella o per a començar a moure't per valència si acabes d'arribar a la ciutat.

emt-valencia/estacion



Objectes perduts EMT València

EMT no assumeix responsabilitat pels objectes oblidats en els autobusos però si has oblidat algun objecte personal en un dels seus vehicles, pots recuperar-lo trucant al telèfon 963 15 85 15 i acudint a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania situada al carrer Mendoza, 5 l'endemà hàbil a partir de les 13 hores. Per a poder retirar qualsevol objecte, serà necessari presentar una identificació vàlida.

En aquesta oficina, els objectes trobats es conservaran durant 7 dies. Passat aqueix termini, seran remesos a Objectes Perduts de la Policia Local, situada en carrer Santa Cruz de Tenerife, 1, a la qual pots trucar al telèfon: 963 52 54 78.

Mascotes en EMT València

Si no et vols separar de la teua mascota ni el bus, recorda que aquestes hauran de tindre un carnet acreditatiu anomenat EMT Mascota amb un cost d'emissió únic de 5€ i una duració de fins a 2 anys. Pots saber-ne més en el nostre article sobre les mascotes en el transport públic

Tot el transport de València a les teues mans

Per a gaudir d'una mobilitat multimodal per València i per la seua àrea metropolitana et recomanem llegir el nostre article sobre com moure's per València. En ell podràs usar el bus d'EMT amb totes les combinacions possibles amb les quals pots optar per a fer el teu viatge més barat i ràpid per València gràcies a Miivo.