EMT València 24 hores durant la setmana fallera: Tota la informació sobre el servici

Descobrix com EMT València et permetrà moure't les 24 hores del dia durant les celebracions de les Falles d'este 2024.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
March 7, 2024

EMT València 24 hores en les Falles de 2024

Durant la setmana fallera, l'EMT garantirà un servici continu d'autobusos les 24 hores del dia. Amb més de 3 milions de places disponibles per a desplaçaments dins de la ciutat, este servici estarà disponible des del 15 de març fins al dia 20.

A més, totes les línies nocturnes operaran en horari diürn, incrementant els seus servicis i estenent la seua activitat.

  • Estes línies inclouen la 4, 7, 8, 9, 10, 14, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 60, 62, 64, 67, 70, 72, 73, 81, 93, 99, i la C3, a les quals s'afig la 92.

Et recordem que pots descarregar Miivo per a tindre tota la informació del transport a un només clic en el teu mòbil.

emt-valencia/horarios

Recomanacions de Miivo per a arribar al centre en EMT València

EMT València oferix opcions de transport a la mascletà per 1,5€ amb bitllet senzill i preus reduïts amb la targeta SUMA o gratis per a menors de 30 anys. Si vols saber més, et recomanem visitar el nostre article sobre com arribar a la mascletà en bus.

A més, per a informar-te de totes les formes que tens per a moure't per València en Falles, t'hem preparat una guia amb tots els transports a la teua disposició en este enllaç.

Alteracions i mobilitzacions d'EMT València per les Falles

Perquè ho tingues d'una manera molt més visual et deixem a continuació dos imatges amb les alteracions que algunes línies patiran durant les falles.

motos-en la Estación del Norte
motos-en la Estación del Norte

Segons Jesús Carbonell, president de l'EMT i regidor de Mobilitat, l'empresa es compromet a satisfer les necessitats de mobilitat de tots els ciutadans, turistes i visitants, oferint un servici públic de transport de confiança i ampliant la disponibilitat de places durant els dies festius.

Davant la previsió d'una alta afluència de persones, s'han afegit 35.000 places addicionals durant el pròxim cap de setmana i altres 30.000 places per al dia 15 de març, coincidint amb la plantà i el llançament de castells en totes les falles.

Durant els dies més importants de les Falles, l'EMT València implementa un dispositiu especial per a concentrar els seus recursos en moments de major afluència, com la mascletà, l'ofrena, la Nit del Foc i la Nit de la Cremà, especialment en el centre tancat al trànsit.