Descompte del 50% a Interrail i del 90% a trens i busos d'Espanya

En aquest article us explicarem totes les condicions, els passos a seguir i les recomanacions per aprofitar al màxim els descomptes a l'Interrail, trens i bus aquest estiu.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
May 10, 2023

El 8 de maig passat Pedro Sánchez va anunciar que aquest estiu, els joves entre 18 i 30 anys podran aprofitar diferents descomptes per fomentar el turisme nacional i internacional.

En aquest article us explicarem totes les condicions, els passos a seguir i les recomanacions per aprofitar al màxim aquests descomptes.

Com aconseguir els descomptes a Interrail, trens i autobusos d'Espanya en 3 passes.

  • PAS 1: Espera't fins a l'1 de juny, els descomptes estaran disponibles a partir d'aquell dia.
  • PAS 2: Registra't a la web de Verano Joven del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.
  • PAS 3: Si tens accés a la Clau permanent rebràs el codi de descompte inmediatament al plenar el formulari amb les teues dades personals. Si no la tens, hauràs de plenar el formulari de totes formes i esperar a la validació de les teues dades.

Descuento-interrail-trenes-y-buses/Pic-1

En quines dates s'aplica el descompte del 50% a Interrail i del 90% a trens i busos d'Espanya?

Els descomptes de fins al 50% als bitllets d'Interrail i fins al 90% als bitllets de trens i busos a tot Espanya estaran disponibles entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

D'aquesta manera podeu escollir o combinar entre aquestes 2 opcions:

  • Vols explorar Europa a meitat de preu? Els abonaments d'Interrail tindran un descompte del 50% entre el 15 de juny i el 15 de setembre.
  • Vols descobrir les espectaculars destinacions a Espanya pràcticament gratis? Aprofita els descomptes de fins al 90% en bitllets de trens i autobusos a tot el país també del 15 de juny i el 15 de setembre.

És per això que la durada d'aquesta oportunitat de viatjar per Espanya i Europa a mig preu només estarà disponible durant l'estiu i no serà aplicable per a la resta de mesos de l'any.

Què és l'Interrail, quant costa i quins països hi puc visitar?

L'Interrail és un passi de viatge exclusiu per a ciutadans europeus i residents de països no pertanyents a la Unió Europea. Amb aquest passi, els viatgers tenen l'oportunitat d'explorar Europa de manera flexible i emocionant.

L'Interrail us brinda la llibertat de moure't per una àmplia xarxa ferroviària que connecta múltiples països europeus. Pots viatjar amb tren de forma il·limitada dins de la zona geogràfica coberta pel teu passi durant un període de temps específic. Això significa que podeu saltar d'una ciutat a una altra, descobrir paisatges impressionants i submergir-vos en diferents cultures sense preocupar-vos pel preu dels bitllets individuals.

Descuento-interrail-trenes-y-buses/Pic-2

El cost de l'Interrail pot variar per molts factors com els dies que estiguis viatjant o el país que visitis i hi ha dos tipus d'abonaments diferents disponibles:

  • L'abonament global que et permet viatjar a més de 33 països diferents amb preus des dels 185€ per 7 dies de viatge.
  • El billet individual per a cada país, amb preus des dels 51€.

En ordre alfabètic, els països que pots visitar amb l'interrail són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Grècia, Hongria, Irlanda , Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Macedònia del Nord, Montenegro, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Sèrbia, Suècia, Suïssa, Turquia.

Conclusió

Aprofita aquests descomptes i viatja per Espanya i Europa de manera molt més barata i més responsable amb el medi ambient.

Si aprofites qualsevol dels descomptes per venir a València, no dubtes i descarrega Miivo per tenir en una sola app tot el transport de la ciutat a les teues mans.