Descompte del 50% en el transporte públic de la Comunitat Valenciana en 2024: segueixen les ajudes

La mobilitat inclusiva, recolzada pel govern regional valencià, fomenta la utilització del transport públic com a alternativa assequible, segura i ecològica per a desplaçaments urbans i interurbans.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
December 19, 2023

En els últims mesos, s'han mantingut beneficis clau per a promoure l'ús del transport públic autonòmic, permetent estalvis significatius i reduint la petjada ambiental.

Segueix el descompte del 50% del transport públic a la Comunitat Valenciana?

La resposta és sí, hui, 19 de desembre, el Ple del Consell ha aprovat el decret llei pel qual s'aprova prorrogar les reduccions de tarifes en els serveis de transport públic gestionats per la Generalitat per un període de sis mesos en 2024. És a dir, els descomptes del 50% del preu es mantindran almenys fins al 31 de juliol de 2024.



Transporte-publico-gratis-en-Valencia/Pic-1

Cal fer algun tràmit per a aconseguir el descompte del 50% en el transport públic de la Comunitat Valenciana?

No, aquest descompte del 50% en el transport públic de la Comunitat Valenciana s'aplicarà de manera automàtica i per tant els diferents títols es podran comprar directament en els punts de venda oficials.



Quins mitjans de transport tindran el descompte del 50%?

Tenint en compte que aquesta és una mesura impulsada per la Generalitat Valenciana, els transports públics afectats seran:

Per a aprofitar al màxim aquesta mesura, us recordem que en Miivo podeu consultar amb un sol clic tota la informació dels mitjans de transport públics de la província de València i gaudir al màxim aquests mesos en què es continuarà aplicant el 50% de descompte.