Transport a València: Com moure's en transport públic, motos compartides o bicis a València?.

Moure's per València mai ha sigut tan fàcil! Llig la nostra guia detallada per a explorar les diverses opcions de transport, des de com usar el metre i autobús fins a bicicletes compartides i recorreguts a peu.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
May 26, 2023

Estàs planejant un viatge a València? Per a aprofitar al màxim la teua visita, és fonamental que et familiaritzes amb les opcions de transport de la ciutat. És per això que en aquesta guia et mostrarem des de l'eficient sistema de metre fins a encantadors passejos amb bicicleta pels Jardins del Túria.

Targeta SUMA - La forma més barata de moure't

Digues adeu a la molèstia de comprar tiquets individuals per a cada viatge i dona la benvinguda a la comoditat i els estalvis amb la Targeta SUMA10. Disponible per a la seua compra en taquilles, màquines d'autoservei en Metrovalencia i Renfe Rodalia. Amb la Targeta SUMA10 gaudiràs de 90 minuts de viatge ininterromput en l'extensa xarxa de transport de València amb un descompte de fins al 50% que en els bitllets individuals. Pots saber més en *el nostre article** sobre la Targeta SUMA.

Como-moverse-por-Valencia/pic-1

Metrovalencia - Transport ràpid i rficient

El sistema de metre de València és una excel·lent opció per a moure's per la ciutat de manera ràpida i eficient. Amb múltiples línies que connecten diversos barris, és el mitjà de transport ideal tant per a locals com per a visitants. Descobreix els horaris d'atenció, els preus dels bitllets i la comoditat de viatjar pel cor del metre de València.



Como-moverse-por-Valencia/pic-2

EMT - horaris, bitllets i preus

Descobreix el sistema d'autobusos de València, que opera de 6.00 am a 10.00 pm i brinda una excel·lent cobertura en tota la ciutat. Amb un temps d'espera mitjana de només 12 minuts, passaràs menys temps esperant i més explorant. El preu d'un bitllet simple és de 1,50€, encara que et recomanem utilitzar la targeta SUMA o bé el bonobús per a que t'isca més barat. A més, si et trobes explorant la ciutat després de les 10.00 p. m., pots confiar en l'eficient servei d'autobús nocturn per a transportar-te de manera segura al teu destí. A més, amb *Miivo** podràs veure tots els horaris de l'autobús.

Como-moverse-por-Valencia/pic-3



Autobús al Parc Natural de l'Albufera

Experimente la bellesa natural del Parc Natural de L'Albufera amb facilitat en prendre l'autobús número 25 per a un viatge panoràmic al Palmar, on podrà submergir-se en la cultura local i gaudir d'un passeig en pot tradicional en la impressionant llacuna de L'Albufera. . Per a aquells que es dirigisquen al Perellonet, prenguen l'autobús número 24 i preparen-se per a deixar-se captivar per la serena bellesa de la zona.

Operant de 7.00 am a 10.00 pm, aquests autobusos brinden un accés ininterromput a altres destins com Pinedo, El Saler i les platges naturals del Perellonet. Puge a bord i emprenga una aventura inoblidable en aquest encantador paradís natural.

Como-moverse-por-Valencia/pic-4

Motosharing en València

Una altra opció que tenen les persones que visiten València és utilitzar el servei de motosharing d'Acciona, Cooltra o Yego per a moure's per la ciutat de manera ràpida i còmoda. Aquesta pot ser una gran opció per a arribar a zones concorregudes com la Plaça de l'Ajuntament, evitant embossos i problemes d'aparcament amb el cotxe.

No obstant això, és important recordar que aquest servei té limitacions per a estacionar en algunes zones de la ciutat, per la qual cosa et recomanem consultar les àrees d'estacionament permeses abans d'iniciar el teu viatge.

Como-moverse-por-Valencia/pic-5



Mou-te per València amb bici

Una de les opcions més triades per a aquestes dates per la seua comoditat i versatilitat és utilitzar el servei de Valenbisi. Per només 13,30€ podràs tindre accés complet a la xarxa de Valenbisi. Els 30 primers minuts són gratis, la pròxima hora són 1,04€ i cada hora següent 3,12€. També pots consultar *totes les estacions de Valenbisi i disponibilitat en Miivo**.

Como-moverse-por-Valencia/pic-6