Com arribar a Mestalla: Totes les opcions de transport per a arribar a l'estadi del València CF

Descobreix les formes més convenients d'arribar a Mestalla, estadi del València CF

Adrià Aguado
Adrià Aguado
August 31, 2023

Com arribar a Mestalla

Si estàs planejant assistir a un partit del València CF i cerques les opcions de transport més eficients, estàs en el lloc indicat.Recorda que amb Miivo podràs consultar-les totes amb un només clic en el teu telèfon.

Arribar amb autobús a Mestalla València CF

Si prefereixes la comoditat dels autobusos urbans per a arribar a Mestalla, València t'ofereix una àmplia gamma d'opcions. Les parades d'autobús més convenients per a arribar a l'estadi són: EMT 71, 70, 79, 11, 9, 81, 32, 1, 6, 3 i 2. Aquestes parades estratègicament situades et permetran accedir a l'estadi amb facilitat i en poc temps.

Arribar amb metro a Mestalla València CF

Metrovalencia et permet arribar a l'estadi del València per només 1,5€ si compres un bitllet senzill i preus reduïts si compres una targeta SUMA. Les estacions de metro més pròximes a l'estadi són les següents:

  • Línia 3 (Rafelbunyol) amb parada en Facultats.
  • Línia 5 o 7 (Marítim-Serradora) amb parada en Aragó.
  • Línia 9 (Alboraia-Peris Aragó) amb parada en Facultats.

Aquestes opcions de metre et permeten evitar el trànsit i arribar a l'estadi de manera ràpida i còmoda. El sistema de metre de València és conegut per la seua puntualitat i eficiència, la qual cosa ho converteix en una elecció popular per als aficionats que assisteixen als esdeveniments a Mestalla.

Com arribar a Mestalla en motos elèctriques compartides

Amb opcions com Yego, Cooltra i Acciona a la teua disposició, gaudiràs d'un transport ràpid, eficient i respectuós amb el medi ambient. Evita la cerca d'estacionament arribant a l'estadi en temps rècord i sense complicacions. Recorda que podràs consultar on estan totes aquestes motos al mateix temps en Miivo

motos-mestalla

Com arribar a Mestalla en Valenbisi

Si estàs buscant una forma ecològica i activa per a arribar a l'estadi de Mestalla València CF, no busques més enllà de Valenbisi. Hi ha diverses estacions de Valenbisi prop de l'estadi. Per a consultar la seua disponibilitat et recomanem consultar-la en Miivo.

valenbisi-mestalla