Com arribar a les falles de València 2024

Descobrix les formes més convenients d'arribar a València per a les falles de 2024 amb tren, Autobús, Avió o Cotxe

Adrià Aguado
Adrià Aguado
February 15, 2024

Com arribar a les falles de València: Totes les opcions de transport

València compta amb excel·lents connexions de transport que faciliten l'accés des de diferents punts d'Espanya i l'estranger, entre els quals pots optar per:

  • Avió: L'Aeroport de València oferix vols regulars des de diverses ciutats espanyoles i europees. Una vegada en l'aeroport, la nostra recomanació és usar el metre per a arribar al centre de la ciutat, encara que també podràs pots prendre un taxi des de l'aeroport. Et comptem més en este article.

  • Tren: La xarxa ferroviària espanyola proporciona servicis de tren d'alta velocitat (AVE) de Renfe, Iryo i Ouigo, i altres trens regionals que connecten València amb importants ciutats com Madrid, Barcelona i Sevilla. L'Estació del Nord és el principal punt d'arribada per als trens de llarga distància, sobre la qual podràs llegir més ací!.

  • Autobús: Diverses companyies d'autobusos oferixen servicis regulars a València des de diferents localitats dins i fora d'Espanya. Et recomanem descarregar Miivo per a conéixer tots els horaris dels busos de València.

  • Cotxe: Esta és l'opció que menys recomanem a causa de la gran quantitat de carrers tallats a la ciutat, però si finalment decidixes vindre amb cotxe, et suggerim aparcar lluny del centre i moure't en transport públic amb Miivo.

Metrovalencia/horarios-metrovalencia

Moure's per València en Falles: Recomanació de Miivo

Una vegada a València, és fonamental conéixer tots els transporte que la ciutat t'oferix per a desplaçar-se ràpid i oblidar el cotxe per a gaudir plenament de les Falles. En este sentit, Miivo és una plataforma de mobilitat multimodal en la qual et permetrem consultar i reservar diferents opcions de transport, com a autobusos, metre, bicicletes i servicis de motosharing en una sola app.

Amb Miivo podràs planificar els teus desplaçaments, accedir a informació en temps rècord sobre rutes i horaris del transport públic, i calcular el temps i el cost dels teus viatges.

motos-en la Estación del Norte