Rodalies València. Línia ER02 Castelló - Vinaròs: Pla, horaris i tarifes de Renfe Rodalies a València

Coneix els horaris de la Línia ER02 (Castelló - Vinaròs) de Renfe Rodalies, els preus i el pla per a moure't a la teua manera per tota València.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
June 1, 2023

Parades de la Línia ER02 Castelló - Vinaròs de Rodalies València

Per a consultar totes les parades de qualsevol línia de Rodalies et recomanem descarregar Miivo, on podràs veure qualsevol transport de la ciutat de manera ràpida i senzilla. No obstant això, et deixem a continuació la llista de totes les parades de la Línia ER02 Castelló - Vinaròs de Renfe Rodalies:

  • Línia ER02 Castelló - Vinaròs

Castelló - Benicàssim - Orpesa - Torreblanca - Alcalà de Xivert - Benicarló - Peñíscola - Vinaròs

filtres-miivoHoraris de la Línia ER02 Castelló - Vinaròs de Rodalies València

  • Eixides

Els horaris d'eixida de la Línia Castelló - Vinaròs varien en funció del dia, per això et recomanem instal·lar Miivo descarregar Miivo o visitar la web de Rodalies per a estar al corrent de qualsevol canvi.

Durant la setmana el primer tren sol eixir a les 06:48 i l'últim a les 20:10, i els caps de setmana l'hora d'eixida del primer tren canvia a les 08:04 i l'hora d'eixida de l'últim es manté a les 20:10.

  • Freqüència

La freqüència d'aquesta línia és bastant baixa arribant a ser de 4 hores entre un tren i el següent, per la qual cosa et recomanem descarregar Miivo per a saber quan és el pròxim tren.Preu del bitllet senzill de Rodalies València per zones

123456
1,80 €2,05 €2,65 €3,70 €4,35 €5,80 €

Consulta el pla per a saber quina parada, estació i línia és la teua. Les zones 1 a 6 que pots observar en el pla determinanarán els preus dels bitllets

pla-rodalies