Rodalies València. Línia C3 València Nord - Buñol - Utiel: Pla, horaris i tarifes de Renfe Rodalies a València

Coneix els horaris de la Línia C3 (València Nord - Buñol - Utiel) de Renfe Rodalies, els preus i el pla per a moure't a la teua manera per tota València.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
June 1, 2023

Parades de la Línia C3 València Nord - Buñol - Utiel de Rodalies València

Per a consultar totes les parades de qualsevol línia de Rodalies et recomanem descarregar Miivo, on podràs veure qualsevol transport de la ciutat de manera ràpida i senzilla. No obstant això, et deixem a continuació la llista de totes les parades de la Línia C3 València Nord - Buñol - Utiel de Renfe Rodalies:

  • Línia C3 València Nord - Buñol - Utiel

València - Xirivella - Aldaia - Cheste - Chiva - Buñol - Siete Aguas - Requena - Utiel

filtres-miivoHoraris de la Línia C3 València Nord - Buñol - Utiel de Rodalies València

  • Eixides

Els horaris d'eixida de la Línia València Nord - Buñol varien en funció del dia, per això et recomanem instal·lar Miivo descarregar Miivo o visitar la web de Rodalies per a estar al corrent de qualsevol canvi.

Durant la setmana el primer tren sol eixir de l'Estació del Nord a les 06.38 i l'últim a les 18.42, i els caps de setmana l'hora d'eixida del primer tren canvia a les 07.14 i l'hora d'eixida de l'últim es manté a les 18.42.

  • Freqüència

La freqüència canvia depenent del dia i l'hora, però està entorn a les 2 hores entre un tren i el següent.Preu del bitllet senzill de Rodalies València per zones

123456
1,80 €2,05 €2,65 €3,70 €4,35 €5,80 €

Consulta el pla per a saber quina parada, estació i línia és la teua. Les zones 1 a 6 que pots observar en el pla determinanarán els preus dels bitllets

pla-rodalies