Benvinguts a Miivo

Miivo és la nova aplicació perquè et moguis a la teva manera per la teva ciutat. Planeja la teva ruta, tria la millor opció per a tu i paga en un segon alhora que guanyes recompenses apostant per la mobilitat sostenible. Descobreix tot sobre Miivo en aquest article.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
September 22, 2021

Si has arribat fins aquí significa que Miivo t'interessa i vols conèixer una mica més sobre què és el que fem, com ho fem i quins beneficis té fer servir la nostra aplicació per a tu. I has fet bé.

A les següents seccions et donarem tota la informació que necessites per conèixer la nova aplicació que transformarà la manera com ens movem per les ciutats. Benvinguts a Miivo

Què és Miivo?

Amb la creixent aparició d'opcions per moure's per les ciutats, des de Miivo ens vam adonar que hi havia alguns obstacles per fer de la mobilitat sostenible la millor opció. Massa aplicacions per instal·lar, un transport públic poc digitalitzat i una gran manca d'incentius són alguns dels principals problemes. Amb aquests inconvenients en ment triem crear Miivo per eliminar-los de vegada i crear la millor aplicació de mobilitat intel·ligent. Com? Amb aquestes 3 característiques clau:

  • Unificació: Miivo agrupa totes les opcions de mobilitat sostenible disponibles a la teva ciutat (metro, bici, patinets, bus…) a una sola aplicació. Gràcies a això, els nostres usuaris podran planejar, reservar i pagar per tots els seus viatges només utilitzant Miivo.
  • Recompensa: Miivo no només busca ser la millor aplicació per moure's per les ciutats sinó també la millor comunitat de mobilitat. Per aconseguir-ho, els nostres usuaris podran gaudir de recompenses, reptes i premis per utilitzar les opcions de mobilitat sostenible en lloc del cotxe.
  • Personalització: Miivo està fet per i per a les persones. Per això crearem la eina de comparació més personalitzada perquè cada usuari esculli la millor manera de moure's per la seva ciutat.

Per què utilitzar Miivo?

Una vegada vistes les característiques principals de Miivo pot ser que et preguntis i per què hauria d'utilitzar jo Miivo? Doncs per moltes raons:

  • Perquè Miivo et permetrà moure't d'una forma còmoda i ràpida. Oblideu-vos d'haver de descarregar mil aplicacions, compara entre les opcions que més et convinguin i paga el teu viatge en uns segons.
  • Perquè amb Miivo tu ets el centre d'atenció. Crea el teu usuari, configura les teves preferències i deixa que nosaltres fem la resta. Rutes personalitzades, informació clau sobre el teu viatge i reptes i recompenses fets per a tu.
  • I perquè amb Miivo anar a treballar, estudiar o simplement moure't per la teva ciutat té premi. Participa en els reptes, convida els teus amics per aconseguir punts i guanya innombrables recompenses alhora que apostes per la mobilitat sostenible.

Submergeix-te a la nostra comunitat i gaudeix de la teva mobilitat com mai abans ho havies fet.

MiivoTech: la mobilitat del futur

Movilidad mundial

Conclusió

Com heu pogut comprovar al llarg de l'article, unir-se a Miivo són tot avantatges. Major llibertat per triar la manera com ens movem, més comoditat en tenir totes les opcions en una sola aplicació i més compromís amb el medi ambient apostant per la mobilitat sostenible.


I tot això amb l'oportunitat de guanyar innombrables recompenses participant en reptes i sorteigs amb els teus amics. Moure't per la teva ciutat mai no havia estat més fàcil, sostenible i divertit.