Abonaments Gratis Renfe Rodalies València 2024

Durant el primer quadrimestre de 2024, des de l'1 de gener fins al 30 d'abril, pots continuar beneficiant-te de la gratuïtat dels abonaments de Renfe i desplaçar-te a qualsevol estació del teu nucli de Cercaníass.

Adrià Aguado
Adrià Aguado
January 22, 2024

Abonament recurrent de Renfe, què és i com pots beneficiar-me? Descobrix tot sobre l'abonament gratuït de Renfe i aprofita al màxim els seus avantatges abans que acabe. Recorda que este abonament té una validesa de fins a 4 mesos, caducant el 30 d'abril de 2024.

Passos per a obtindre l'abonament recurrent gratis 2024

  1. Registre previ

Primer hauràs de crear-te un compte en Renfe.com o en les aplicacions de Renfe i Renfe Rodalia. Una vegada tens el teu compte, ealiza l'adquisició de l'abonament en els punts de compra habituals, com ara l'App de Renfe Rodalia, màquines autovenda i taquilles de l'estació.

  1. Fiança i Forma de Pagament

Encara que l'abonament és gratuït, es demana una fiança de 10 euros per a adquirir-lo. Esta fiança serà retornada automàticament a la teua targeta en finalitzar els 4 mesos de validesa, sempre que hages realitzat un mínim de 16 viatges.

  1. Conservació de Documents

Mantingues el QR (si vas comprar a través de l'App Renfe Rodalia) i la targeta sense contacte utilitzada amb el teu abonament. Guarda qualsevol tiquet o comprovant de compra, ja que podrien ser necessaris per a sol·licitar el reembossament de la fiança o per a resoldre qualsevol incidència que puga sorgir durant el procés.

  1. Validació i Ús de l'Abonament recurrent gratis 2024

Recorda validar el teu abonament en iniciar el teu viatge, i en alguns casos, també en eixir. Este pas és essencial per a garantir un procés fluid i per a complir amb els requisits necessaris per a la devolució de la fiança.